Goede website goede keuze

AI heeft leuke kerstkaarten

Idem

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Webshop met mooie producten voor een goed doel, snelle bezorging. Heel positief dat een grotere bestelling dusdanig was verpakt dat ze door de brievenbus kon! Dus, geen extra vervoer en geen verplichting om op een bepaald tijdstip thuis te zijn.

Onhandig

Ik kon het aantal dat in het mandje zat niet meer omlaag brengen. Site opnieuw opgestart: zelfde aantal zat nog in mandje. Moest andere laptop opstarten om met leeg mandje te beginnen. ergerlijk!!!!

Goed idee

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie kerstkaarten maar het ontvangen duurt wat lang

Originele kerstkaarten soms door bekende illustratoren Goed ook dat je er een goed doel mee steunt Jammer dat er veel een vierkant formaat hebben wat in België extra portkosten meebrengt

perfect

op mijn wenken bediend ...

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Supersnel geleverd, klein deukjes in kaarsenblikjes.

Zie hierboven

Goede website duidelijk en mooie artikelen zeer dr moeite waard en voor een goed doel

Super service

Er was wat mis gegaan met het internet, maar binnen 10 minuten door de vriendelijke klantenservice opgelost! De bestelling was 2 dagen later binnen!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prettig om naar te kijken/in op te zoeken.

Prima en leesbaar!!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kerstartikelen >> actualiteit

Snel geleverd en superleuke kaarten!

Was prima!

Prachtige kleur

Prachtige dieprode kaars die lang brandt. Inspirerende tekst. Ideaal kerstcadeau.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Tschirt v-hals

Koop er altijd mijn kerstkaarten, veel keuze!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer gebruiksartikelen, sokken zou ik sowieso kopen

Prima op tijd geleverd en goed verpakt.

OK.

Producten over het algemeen ruim voldoende, maar laatste aankoop viel enorm tegen

Blikje liefde is de prijs absoluut niet waard Verzendkosten bijna hoger dan de prijs van het blikje Ik had verwacht dat er een soort van coating op en om het blikje zat, maar het was alleen slecht vastgeplakt bedrukt papier Heel teleurstellend! De lichtpuntjes zijn echt heel lief en ook mooi verpakt!!

Mooie gevarieerde kaarten

Goed te bestellen en dit keer snel verstuurd

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten en wat er nu inzit is voor mij genoeg

Meteen gevonden wat ik zocht!

Goede ervaring met een klein gouden randje! Je helpt Amnesty ook nog een beetje bij hun goede werk!

slecht

Ik heb ander halve week geleden mijn kerstkaarten besteld en nog steeds niet ontvangen. Ik krijg wel na 2 dagen een beoordelingsmail.

Gemak dienst de mens

Aanvankelijk wilde ik online bestellen aan de hand van de bestellijst in de folder. Maar online was het misschien nog handiger. De verschillende soorten kaarten en andere zaken waren in het menu heel handig terug te vinden. Omdat ik reeds klant was en dus al een account had, verliep het bestelproces ook heel gemakkelijk. Het afrekenen verliep via I-Deal dus ook veilig. Volgens de bestellijst in de folder moest je rekening houden met een aflevertermijn van 1 à 2 weken. Ik had mijn bestelling met 2 dagen in huis. Dus ik ben een tevreden klant.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Veel beter dan een aantal jaren geleden!

Veel beter dan een aantal jaren geleden!

correct afgehandeld

bestelde kwam met een dag vertraging

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kleding

Snel en makkelijk mooie eerlijke producten bestellen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kleding

Overzichtelijk, snel besteld en bezorgd

Idem

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer verschillende kersthangers, zeepjes en kaarsjes met neutrale of geen boodschap

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.