producten als beloofd op website, snelle levering

Gemakkelijk online bestellen en sneller levering.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Voor mij oké

Mooie kaarten voor een goed doel

Kaarten zijn snel geleverd en zien er prachtig uit. Blij met mijn aankoop

Mooie kaarten voor een goed doel

Kaarten zijn snel geleverd en zien er prachtig uit. Blij met mijn aankoop

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Keurig en netjes geleverd.

De bestelling was snel op mijn adres en was keurig verzorgd

overzichtelijke website

Op de website kun je gemakkelijk de producten vinden door de overzichtelijke rubrieken.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

aflevering juist en op tijd

mijn probleem is dat het aanbod in de de folder niet overeenkwam met de online bestelbare kerstkaarten. Tip is om dit wel af te stemmen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Alles wassnel en vlug geregeld

Ik wist wat ik wilde hebben en dat heb ik besteld.

Veel variatie en vlot geleverd

Ik zocht een jaaragenda en kerstkaarten. Allemaal snel gevonden en besteld. De agenda is iets kleiner dan ik had verwacht, eigenlijk wel handig.

De Wenskaarten zijn mooi

Het was als een verrassing om de kaarten, die ik zelf besteld had, uit te pakken en te bekijken. Gaaf!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Met plezier mooie kerstkaarten gezocht.

Het is haast moeilijk te kiezen uit deze mooie grote sortering kaarten.

Met plezier mooie kerstkaarten gezocht.

Het is haast moeilijk te kiezen uit deze mooie grote sortering kaarten.

Snelle afhandeling, sympathieke medewerker aan de lijn gehad

De bestelling is de volgende dag al in huis- adequate opstelling door medewerker bij een uitverkocht product

Maak het makkelijker een bestelling te wijzigen

Als je de bestelling hebt ingevoerd is er alleen een knop BESTELLEN. Als de klant nog iets wil veranderen is hij bang er op te klikken want hij wil niet vast zitten aan de verkeerde bestelling. VOORSTEL: Geef die knop de naam: "BESTELLING BEKIJKEN". Dan bekijkt de klant de hele bestelling en ziet hij dat hij die nog naar believen kan wijzigen. Met de nieuwe tekst op de knop is het hele probleem verdwenen. Ik ben zeker dat dit probleem u klanten kost. Wij zelf hebben vroeger al eens wegens dit probleem een bestelling geheel laten vervallen, en elders besteld.

Maak het makkelijker een bestelling te wijzigen

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.