Prima website voor Kerstkaarten en Kerstcadeaus

Ik was specifiek op zoek naar kerstkaarten en een opvouwbare tas van Frida Kahlo. Die tas staat in het Amnesty geschenkenboekje, maar was onvindbaar op de website. Dat was teleurstellend.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop opvouwbare tas Frida Kahlo

Heldere weergave van de producten.

Originele cadeaux

Voor Sinterklaas kon ik weer goed terecht op jullie website. De zending kwam ook fijn op tijd aan

Bbbbbbbb

Bbbbbbbbbyffyftffuu

Snel en netjes geleverd

Ik had een brievenbus pakketje/ envellop met sleutelhangers

Goede producten, snelle levering

Ik koop vaak kaarten via de webshop. Ze zijn net zo duur als bij de boekhandel, maar nu steun ik Amnesty.

prachtige kaarten supersnel bezorgd

mooie webshop, snel mooie kaarten gevonden en besteld. dat het van amnesty is maakt het nog mooier

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop keuze was voldoende

prachtige kaarten supersnel bezorgd

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop keuze was voldoende

Mooie kaarten en cadeaus.

Prachtige cadeaus. Veel keuze. Prima doel.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.