Goede en mooi produkten.

Alles liep goed

Een prima webshop

Een prima webshop! Mooie wenskaarten met vredesduif Starry Night ♡

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Fijne webshop met mooie artikelen

De webshop is overzichtelijk ingedeeld en bij de artikelen staat duidelijke informatie. Top!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Ik vind het prima zoals het nu is

Mooie kerstkaarten en snelle levering

De bestelde kerstkaarten waren er snel, pakketje paste in de brievenbus. Mooie kaarten, ook sluitzegels erbij deels, erg leuk. Aanrader

Mooie producten en snelle levering!

Als ik iets bestel, heb ik het meestal binnen 2 dagen al binnen! Ik altijd tevreden over de producten!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Engelen

Zie boven

Duidelijk

Alles ging prima

Top!!!

Makkelijke site en makkelijk bestellen!

Mooi!

Snelle verzending , mooi product

Goede ervaring

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer variatie in kleding

Goede webshop, slechte bezorging

De bestemming bij de webshop van Amnesty ging perfect. Maar de bezorging van GLS was vervelend, daarom een ster minder. De bezorger zette het voor de deur en stapte al zijn auto in toen ik open deed. Superonbeleefd. Ik raad jullie aan om een andere koerier in de arm te nemen.

Jammer

Ik steun Amnesty graag en vind de kaarten in het algemeen heel mooi. Deze keer heb ik twee pakken besteld waarvan één een teleurstelling was. De kaarten meten 10x10 cms en zijn niet verstuurbaar door post NL wegens te klein. Waarom verkopen jullie deze zonder dat te melden?

Mooie, bewuste producten

Ik shop elk jaar mijn kerstkaarten bij Amnesty International. Mooie kaarten, waarmee ik ook een goed doel doen. Bij de aankoop kun je ook een donatie toevoegen. Jammer genoeg waren de kerstkaarten waarnaar ik op zoek was al uitverkocht. Gelukkig heb ik nog een mooi alternatief gevonden.

geweldige bedhandeling

geweldige survice

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop wenskaarten

Webshop pke

Mijn bestelling voor Kerstkaarten laat lang op zich wachten. Vanaf afgelopen dinsdag hoor ik dat ze geleverd zijn, maar tot nu toe niets ontvangen, dat vind ik slecht!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer kaarten

Werkt goed

Werkt goed

Mooie unieke artikelen

Ben blij met mijn mooie Kerstkaarten en vrolijke brillendoos die je nergens anders tegenkomt. Kleurrijke servetten en een notitieblok maken dat ik met plezier de doos uitpak. En natuurlijk heel fijn dat ik op deze leuke manier Amnesty ondersteun.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer kaarsen in een andere kleur dan geel en zwart.

Prettig online winkelen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooi product in milieuvriendelijke verpakking

Kwaliteit en fairtrade gaan samen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Sieraden

Supermakkelijk

Een duidelijke catalogus en het is makkelijk om iets te bestellen.

Fijne webshop

Fijne webshop met uiteindelijk een goed doel.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik kan vinden wat ik wil kopen

Zowel kopen ls bezorgen is goed.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Duidelijk bestelprocedure. Snelle levering.

Snel en accuraat

Makkelijk te bestellen Levering was snel en accuraat

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.