Ben al 30 jaar lang lid. Goede organisatie

Erg alert in de wereld. Biedt langdurig goede ondersteuning voor een grote groep bij wie mensenrechten ernstig worden geschonden. Blijft hoop geven. Soms gaat het wel eens een beetje fout, zoals een onderzoek oorlogsmisdaden Oekraïne, ook in Nederland een beetje te overdreven zoals zwarte piettoestand Staphorst. Maar al het goede werk weegt hier ruimschoots tegenop.

Overzichtelijk

Is een overzichtelijke webshop

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snelle en zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling

Mijn ervaring met de webshop van Amnesty is zonder meer positief. Jaarlijks bestel ik kaarten voor de feestdagen, tot grote tevredenheid. (Het was PostNL die dit jaar voor enige vertraging in de aflevering zorgde).

geweldig

snelle levering en keurig verpakt, mooie scheurkalender, agenda en koelkastnotitieblok.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop fietstas

Duidelijk en kleurrijk

Zie webshop

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Boeken met een eerlijke, onafhankelijke visie, een kalender zoals kunst en poëzie vind ik fantastisch.

fijn

fijn dat je op verschillende manieren zichtbaar kan maken dat je achter het werk van Amnesty staat.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop t shirt met ballon en prikkeldraad

Ruime sortering in de webshop

Vlotte afhandeling zonder problemen

Prima website

Wij hebben leuke kerstkaarten uitgezocht, besteld en betaald. Helaas bleek 1 van de setjes niet leverbaar. Dit werd keurig gemaild en gecrediteerd. Ik had het zelf fijner gevonden als ik in de gelegenheid was gesteld om een vervangend pakje uit te kiezen. Heb de kaartjes nl wel nodig en bij nog een keer bestellen moet ik wederom verzendkosten betalen.

Overzichtelijk

Mooi gevarieerd aanbod.

Mooi aanbod.

mooi en snel

al jaren bestellen wij onze kerst- en nieuwjaarskaarten bij Amnesty

Altijd mooie kaarten

Dit jaar engeltjes gekozen, vorig jaar poezen van Miep Diekman.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik heb nog zelfde dag aangegeven dat ik product wilde wisselen voor ander product, is niet gebeurd

Ik heb in twee emails, bijna direct na bestelling aangegeven dat ik het product wilde vervangen voor ander product, is niets mee gedaan, nu moet ik het retourneren. Slechte communicatie! Hoewel ik echt voorstander ben van Amnesty vind ik dit heel vervelend, ik had liever alleen geld gedoneerd, dan dit product ontvangen. Bezorging prima op tijd

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Stevige boodschap tassen

Ben altijd blij met de bijzondere Kerstkaarten.

Mooie artikelen zijn er altijd te koop, En zeker het goede doel ermee steunen.

Perfect!

De bestelling was compleet en werd snel bezorgd.

Matig

Agenda besteld, deze zou met gls verstuurd worden aanzien ik daar een afhaalpunt van moest aangeven, een paar dagen later bericht dat mijn agenda daar was afgeleverd, wat mij al verbaasde is dat de mail van post nl was en deze heeft een ander afhaalpunt maar volgens de mail lag het op het adres wat ik had aangegeven, niet dus, zelf maar wat speurwerk gaan verrichten, hulp gevraagd van een postnl punt, deze zagen in het systeem waar het was afgegeven nml op hert privé adres van het gls afhaalpunt punt eigenaar erg slordig amnesty, ook jullie klantenservice is erg slecht bereikbaar of eigenlijk niet

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Alleen jammer dat je kaarsen niet kunt mixen om korting te krijgen bij 4 stuks

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Een webshop waar je prima kunt bestellen en ook nog eens voor een doel dat hard nodig is.

Prachtige kerstkaarten. Voor elk wat wils. Kaarten met een extra boodschap (voor wie de moeite neemt om achterop de kaart te kijken) Gemakkelijk te bestellen en snel bezorgd. Héél blij mee.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Geen idee

niet zo een ingewikkelde bestelling

Snel en perfect service

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ben blij dat ik al zeker 35jaar voor deze organisatie werk!

Zelf heb ik weinig ervaring in online kopen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Niet te veel artikels

Top 2023 agenda!!!

Prachtige en praktische 2023 agenda met veel kunstafbeeldingen en snel geleverd

duidelijk en overzichtelijk

je kan goed vinden wat je wil een goed overzicht

Leuke artikelen

Maar wanneer worden ze geleverd. Wacht al 10 dagen op die ontzettend gekke leuke kersengelen om ze voor het Klaasfeest op de Post te doen. Wilde de gekte van Zwarte Vrijdag voor zijn. Dat loopt nu spaak!

Snel bezorgd

Cadeautjes besteld. En snel bezorgd.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.