mooie artikelen voor een belangrijk doel

Kerstkaarten gekocht. Mooi en ik steun Amnesty International er ook nog mee.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop dameskleding

mooie kerstkaarten

Mooie Kerstkaarten in de webshop voor een redelijke prijs. Vlotte levering

Prachtige kaarten mét sluitzegel

De kaarten zijn in werkelijkheid mooier dan de folder laat zien. Daarbij zitten er leuke sluitzegels bij, die de enveloppe een extra leuke versiering geven.

Snel en mooie kaarten

Prims

goede informatie

Alles wat ik moet weten staat erin. Alleen is het wat omslachtig als voor meerdere mensen een bericht kan worden verstuurd. Hoe eenvoudig terug te gaan of naar de volgende persoon te gaan. Het is goed om een kant en klare brief te kunnen gebruiken en ook de petitie teksten zijn duidelijk. Over het waarom iemand vervolgd wordt staat ook goed informatie op de site. Ik werk er graag mee.

Prima webshop

Ik zocht kaarten en ik heb ze gevonden

Prachtige Engelen Kerstkaarten

Snelle en goede service. Mooi verpakt.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie kerstkaarten en snel in huis

Wij kochten kerstkaarten. Op de site snel besteld en snel geleverd. Kaarten zijn erg mooi.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goed navigeren, veel keuze en mooie kwaliteit.

Het is een leuke webshop, waarbij je uit veel kunt kiezen. Wat besteld is komt in goede orde aan op de afgesproken dag (helaas niet in het afgesproken tijdvak, GLS). Minpuntje: er wordt afgebeeld wat daarna niet in voorraad blijkt te zijn of uitverkocht. Waarom dan wel aanbieden? Zeker ga ik hier vaker winkelen.

Vast prima

Nog geen ervaring met de webshop.

snel bestelling ontvangen, super

gelukkig zonder verzendkosten super.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

ik ontvang wat ik heb besteld.

het bovenstaande moet voldoende zijn.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ik waardeer zeer de éinde jaar kaarten' die geen kertsymbolen hebben. Want ik wens mijn vriendenkring een gelukkig nieuwjaar.

Snelle levering!

Duidelijke website, goed product en snelle levering.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prima side makkelijk om iets te bestellen

Kerstkaarten besteld bij de webshop, zeer gebruiksvriendelijk en mooie, leuke kaarten

Voldoende

De kaartjes kwamen erg laat. Had ze eerder verwacht.

Voor de kerstgedachten

Prima aanbod van kaarten en met het idee om een ideële organisatie te steunen ook een goede kerstgedachte. Snel en goed geleverd.

Buitengewoon prettig

Ik heb leuke cadeautjes voor familieleden en vrienden kunnen kopen op deze website. En ook mijn ideale plek om wenskaarten aan te schaffen. Wel even rekening houden met de levertijd!

Leuk !

Snelle levering en leuke producten voor een goed doel.

niet echt gemakkelijk

meerdere artikelen zijn niet leverbaar wat mij pas bij het afrekenen duidelijk werd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie producten in een goed overzicht

Bestellen ging makkelijk, goed duidelijk product in beeld. Erg blij met mijn mooie kerstkaarten. Ik had ze snel in huis.

super

ik had kerstkaarten besteld die erg vlug en goed verpakt en erg leuk zijn.

uitstend werkende webshop

Snelheid van reageren prima Communicatie prima Producten uitstekend

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Maar de kaarten zijn prachtig!

Helaas ben ik de leeftijd te boven om met Amnesty t-shirts of tassen rond te lopen; ik ben 82. En voor al die kaarsjes ben ik ook al geen type; een enkele keer zijn ze wel heel geschikt als cadeautje. Maar de kaarten zijn prachtig! En met de Kerst zijn er altijd ook weer nieuwe bij. Helaas werd mijn wens om de bestelling pas een paar dagen later te bezorgen (echt een mogelijkheid op het bestelformulier!) totaal niet gehonoreerd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

overzichtelijk, leuke en originele producten

overzichtelijke website, leuke en originele producten

Mooie kaarten, snel bezorgd

Omdat ik in mijn omgeving geen kerstkaarten van Amnesty aantrof, een set besteld via de website. Vanwege speciale actie was de bezorging gratis. Brievenbuspakketje werd al een dag later bezorgd.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.