Snelle service!

Snelle service en mooie luxe kaarten waarmee je toch iemand in deze digitale wereld kan verblijden met een dubbele boodschap.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snel en goed geleverd. Leuke kaarten

Een goede ervaring

Heel fijn , dat je Amnesty gewoon kunt bellen en dat je dan vriendelijk wordt geholpen. Hou de telefoon in ere !

Mooi gevarieerd aanbod

Je kunt hier zeker iets vinden wat je wil hebben. Bovendien steun je een goed doel.

Goede snelle bezorging

Goede snelle bezorging

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

snelle en efficiënte afwikkeling van bestelling

prettig om al snel de artikelen in huis te hebben

Eerlijke kwaliteit

Prima producten, op zeer acceptabele manier geproduceerd en duidelijk waar de opbrengst aan ten goede komt.

Verzorgde site

Veel keuze in de webshop

Vlotte service

Vlotte service, prachtige kaartjes

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Bedelbrieven ondertekenen

Teleurstellend

Ik had 2 setjes met kerstkaarten besteld. Helaas zat er in de kartonnen enveloppe maar 1 setje na bezorging. De sluiting was

Prima webshop!

Ik begrijp, dat AI niet zonder het berekenen van verzendkosten kan, maar het weerhoudt me er eerlijk gezegd een beetje van om vaker te bestellen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Er zijn leuke artikelen te koop in de webshop. Alles is super netjes afgeleverd. Geeft een goed gevoel dat de opbrengst naar Amnesty gaat.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Duurde best even voordat ik de bestelling ontving. Verder prima.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

onvoldoende innovatie bij de kaarten

Nieuwe kaarten waren al gauw uitverkocht. Andere kaarten op de website, maar niet in voorraad. Herhaalde kaarten maakt het minder aantrekkelijk kaarten te kopen en of aan te bieden

Moeilijk om van het ene produkt bij het andere in de winkelwagen te komen via de telefoon.

Meerdere keren probeerde ik producten in de winkelwagen te krijgen via de telefoon en daarna af te rekenen. Dat is me niet gelukt dus uiteindelijk via de iPad van m’n man de bestelling gedaan. Maar beide keren geen kortingscode voor levering in kunnen voeren.

overzichtelijk en fair trade

Kon vinden wat ik zocht en veel fair trade artikelen, mogen er van mij nog meer zijn.

Ruim assortiment

Onduidelijkheid over duur pntbangst

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

ik kan altijd wel iets leuks vinden in de webshop.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop de praqchtige kaarsen die er eerder waren met beschildering

Snel en goed geregeld

Goede service en goed uitgevoerd

fraaie kalender, goed verpakt snel ontvangen

fraaie kalender, goed verpakt snel ontvangen

prima levering!

zb

In een ruime keuze wenskaarten vond ik vlot wat ik zocht.

Op zoek naar religieuze kerstkaarten kwam ik toevallig op de website van Amnesty terecht. Onverwacht - want ik associeerde Amnesty met concretere acties (schrijf-ze-vrij e.d.) - trof ik daar een mooie keuze aan.

duidelijke website

De artikelen die ik zocht (kerstkaarten), kon ik makkelijk vinden.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

het is makkelijk bestellen en snel bezorgt

het is makkelijk om op de website de artikelen te bestellen en de bestelling wordt vlot geleverd

proces bestelling liep prima van begin tot eind

De webshop was duidelijk, de bestelling kwam vlot binnen, was goed te volgen, werd bezorgd op de afgesproken tijd en was keurig ingepakt. Het assortiment is ook uitgebreid. Omdat ik al langer kaarten koop of bestel van Amnesty koop ik altijd de nieuwste. Ik wil voorkomen dat ik mijn sociale contacten dezelfde kaart stuur als het jaar ervoor.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ik zou het niet weten

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.