Mooie producten voor een goed doel

Bestelling snel ontvangen

Elk jaar weer nieuwe en mooie kerstkaarten., voor elk wat wils en gelij steun je zo de menseechten.

Prachtige kerstkaarten en andere artikelen waarmee je Amnesty steunt

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goede producten. Snelle afhandeling en ik weet zeker dat de inkomsten bij de juiste doelstelling komen!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Paraplu’s

Mijn bestelling werd twee dagen later al bezorgd

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooi boekje, leuke spullen en zo besteld en gebracht, dank

Eerlijk

De kerstkaarten van dit jaar, Children pack en Children of the World zijn zo eerlijk en eenvoudig. Ik vind dat ze iets toevoegen aan de tijd waarin we nu leven. Zo gecompliceerd en juist door de eenvoud van de kaarten mag je ook even meegaan in de ongecompliceerde belevingswereld van een kind.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prima webshop en snelle afhandeling.

Gekozen voor niet inloggen en dat verliep soepel.

Leuke keuze

Online bestellen ging niet. Bij afrrekenen met ideal trad een storing op. Dit is geweldig opgelost

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik voel mij in ruime mate vertegenwoordigd in alles waar Amnesty International voor staat.

Het is de enige organisatie die ik levenslang onvoorwaardelijk wil en zal ondersteunen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop uitgebreider assortiment aan wat algemenere cadeau artikelen

bestelling zeer snel en correct ontvangen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik kon goed vinden wat ik zocht

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Fijn e website, prima levering

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prima, overzichtelijke webshop en vlotte levering.

Prima webshop. Alles verliep vlot. Behalve dat ik twee pogingen heb moeten doen. De eerste via paypal mislukte omdat ik (vermoed ik) niet een passende postcode kon invullen als Belg. Bij de tweede poging heb ik betaald met mastercard en alles verliep vlot. De bestelling was binnen de week toegekomen.

Uiteindelijk kwam het goed

Na bestelling en betaling kreeg ik maar geen bevestiging. Uiteindelijk heb ik na kleine week zelf gebeld met klantenservice. Aardige dame, die me wist te vertellen dat iets dat ik had besteld, dat niet meer op voorraad was. Daarom 'bleef de bestelling hangen'. We hebben iets gewijzigd, toen ging het proces weer goed en ontving ik na paar dagen naar tevredenheid de bestelling. Mijn tip is dat t systeem toch zelf eerder aan klant moet laten weten dat het niet goed gaat. Ik vond dit wel even erg vervelend.

Overzichtelijke webshop

Altijd goed om hier te winkelen, eerlijke en mooie artikelen en voor een super goed doel. Twee vliegen in één klap.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Nog veel meer en van alles wat er nodig zijn. Van bestek tot zeep. Als het maar "eerlijk" blijft..

Kaarten besteld en de volgende dag al in huis

Fijn dat het direct verzonden wordt. Mijn compliment!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Makkelijke manier om AI te steunen

Zoals gezegd, makkelijke manier om AI te steunen en je krijgt er iets moois voor terug!!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Binnen één dag werd de bestelling keurig afgeleverd. Prima.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ben zó blij en tevreden met de webshop van Amnesty.

Ik bestel vaak bij de webshop van Amnesty en ben altijd tevreden met de spullen , de snelle bezorging en natuurlijk blij omdat ik een klein steentje bij kan dragen aan dáár waar Amnesty voor staat!!!

Het voelt gewoon goed

Duidelijke website, prima service en het voelt goed om goed te kunnen doen ook met kleine stappen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Gedroogde kruiden om mee te koken

Mooie producten en je steunt een goed doel.

De producten werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Amnesty International doet belangrijk werk voor politieke gevangenen en dat wil ik graag steunen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Bekers, glazen, borden met logo

snelle levering!!

Als gastdocent voor Amnesty International op verschillende middelbare scholen in Spijkenisse en omgeving ben ik erg betrokken bij deze organisatie en koop daarom mijn (kerst)kaarten en kaarsen ook altijd bij hen. Vorig jaar mocht ik nog 54 gastlessen geven, dit schooljaar worden er nog meer omdat Amnesty steeds meer naamsbekendheid krijgt. Met vriendelijke groet, Corry Stam-Timmermans

Mooie producten en prijzen

Dekerstkaarten voor het 2de jaar besteld. Mooie kaarten, nette prijzen en ik steun er nog een goed doel mee.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Al jaren prima voor (kerst)kaarten, snel geleverd.

Gemakkelijke webshop; iets meer keus zou mogen, in praktische gebruiksartikelen (b.v. sokken, schrijfwaren) of dingen die je opgebruikt (b.v. zeep, tissues, thee) consuminderen en minder 'hebbedingetjes' is immers nodig voor duurzaamheid. Kleine geschenken als geboortecadeautje en meer keus voor kinderen alle leeftijden (niet van plastic: hout, papier, karton, vilt) b.v kleurboek, legpuzzel, (kaart)spelletje.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ZIe boven; en kerstkaarten die niet dubbel zijn (briefkaartformaat met blanco achterzijde) dat scheelt papiergebruik

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.