Mooie keuze in kerstkaarten mét korting én hele vlotte levering

Goede ervaring, mooie kaarten en nog een prettige bijkomstigheid is dat we korting hebben gehad

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Fijne website, mooie producten, snelle levering

De website is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. De producten zijn mooi. Ik ben vooral fan van de (kerst)kaarten. De bestelling wordt prompt bezorgd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Overzichtelijk, duidelijke afbeeldingen, uitgebreid assortiment

Zie boven. Bestellen via winkelwagen eenvoudig, zelfs voor mij

Makkelijke webshop

Makkelijke en overzichtelijke webshop met leuke producten!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop De grote amnesty kaars

Ik gebruik de webshop niet.

Ieder jaar gebruik in het boekje om kerstkaarten te bestellen, dat vind ik fijner dan de webshop.

Kwalitatief goede spullen

Uitlevering perfect

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Volledig circulaire en recyclebaar spijkerbroeken van MUD jeans

zeer goed

Prettig en duidelijk.

nvt

Goed en snel geleverd

Keurig

Ik heb bekeken, besteld en gekocht. Alles kwam keurig op tijd. Product is geweld7g leuk.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie beschermengelen gekocht en voldoet aan deverwachting!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Dames sweater

Duurzaam

De producten die ik in de webshop gekocht heb, zijn duurzaam en mooi. Meerdere doelen gesteund door hier een aankoop te doen wat ik cadeau doe.

Overzichtelijk aanbod

Het is voor mij fijn om ook op deze wijze een bijdrage te kunnen leveren. Ik koop elk jaar kadootjes voor sinterklaas bij jullie. Ik ben een zeer matige consument , maar bij jullie kan ik verantwoorde spullen kopen.

Mooie kaarten

Mooie kaarten gekocht, bestelling werd snel bezorhd. Prima site.

Prachtige kerstkaarten van Amnesty Internationale besteld en gisteren ontvangen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie spullen voor een goede prijs.

Mooie spullen voor een goede prijs.

Leuke spullen

Makkelijk om n bestelling te plaatsen op verschillende manieren en correct bezorgd. én natuurlijk voor n belangrijk doel.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Gerecyclede kleding en spullen

Mooi aanbod en snel geleverd

Mooi aanbod en snel geleverd

Mooi aanbod

De levering van de bestelde artikelen verliep heel erg vlot. Ik had ze in het weekend besteld en dinsdag waren ze al binnen.

Snel

Een kerstkaart die ik graag wilde uit de catalogus ( amnestie candles) stond niet op de online bestellijst.

Hele aardige bezorgers!

De webshop ziet er duidelijk en mooi uit en is gebruiksvriendelijk. De kaartenmapjes en andere producten zien er prachtig uit. Blijkbaar heb ik vriendinnen geïnspireerd met de fantastische kerstkaarten, want vorig jaar waren er drie die ook kaarten bij Amnesty hadden gekocht.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kerstkaarten en kaarten

Leuke Kerstkaarten

Mooie aanbieding en snel geleverd. !

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snelle levering van mooie kaarten en voor een goed doel!

Veel keus aan wenskaarten

Aangename variatie aan kaarten. Makkelijk te bestellen. Een tevreden klant.

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.