Prettig meedenken n.a.v. mijn bestelling!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Fair Trade en doorgaan met Bio katoen artikelen

een 'anders-dan-anders webshop met leuke producten met een sympathieke bedoeling en oorsprong

duidelijke productinformatie in zowel materiaal, oorsprong en prijs. Ook de levering is tiptop.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop duurzame producten gemaakt door mensen die baat hebben bij het maken en de opbrengst van hun product

Helder, overzichtelijk, prettig en eenvoudig. Wel op de P.C.

Prima toegankelijk.

Snel & accuraat

Hier moeten we beslist mee door gaan.

Prima agenda

Al jaren gebruik ik de Amnesty agenda. Met heel veel plezier.

mooie kaarten

Goede sortering kaarten

Mooie kerstkaarten

Snelle levering van de kerstkaarten, alleen jammer dat ze in grote kartonnen doos verpakt waren, had ook in enveloppe of pakpapiertje gekund.

Duidelijk en snel

Mooie artikelen. goed bruikbaar. snel besteld en geleverd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten

Snel geleverd, alles compleet

Gebruiksvriendelijke webshop, snel verstuurd, netjes verpakt, mooie producten

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Duidelijke omschrijving van het product

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Altijd leuke cadeaus te vinden

Jullie hebben veel keus, goede spullen (kaarsen, tassen, juwelen, kinder cadeautjes); ik vind altijd een geschikt cadeau waarmee we dan ook weer een goed doel steunen!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Olie uit diverse landen. Andere etenswaren, specerijen, chocolade.

Betrouwbaar

De bestelprocedure verliep soepel en snel. Van een van mijn bestelde producten was de verpakking erg beschadigd. Ik kreeg direct een nieuw exemplaar toegestuurd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Setje van 4 dinerkaarsen, die vroeger ook in de webshop zaten

Alles ook verzending perfect

Altijd snel en betrouwbaar

De webshop van Amnesty is altijd snel en betrouwbaar, en steunt natuurlijke zijn belangrijke werk.

Mooi cadeau's

In de cadeau gids vind ik altijd geschikte cadeau's om met Kerst te geven of om op te sturen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Niet altijd duidelijk onder welke categorie een artikel valt, maar je komt er altijd wel achter

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop fair trade artikelen

Overzichtelijke site

Op de site kan ik altijd goed een keus maken in de vele kaarten. De site laat alle kaarten zien die in het mapje aangeboden worden.

Mooie collectie kaarten te koop

makkelijk zoeken en mooie collectie wel lastig dat als je de kaarten per rij bekijkt dat bij terugklikken automatisch rij 1 weer verschijnt

Gemak

Zeer eenvoudig, alles wijst zich vanzelf.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Alles voor een goed doel :)

Assortiment is goed. De kaarten hebben verschillende varianten. En de hoeveelheid is niet altijd juist vermeld.

top

top,snelle levering

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snelle levering van de bestelling

Bestelde artikelen voldoen aan mijn verwachtingen!

Bestelling goed binnen gekomen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kado kado artikelen

Kaarten besteld en twee dagen later geleverd!

Niets op aan te merken,

Goede ervaringen

Ik zie dat Amnesty opkomt voor het onrecht in de wereld, Dat vind ik zeer belangrijk.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.