Mooie producten en makkelijk besteld

Ik bestel wel vaker uit de Amnesty shop - ik heb een paar favoriete producten zoals (kerst)kaarten of iets uit de categorie kaarsen en wonen. Mooie en eerlijke producten en goede prijs-kwaliteit verhouding. betaling en bezorging gaat soepel en gemakkelijk. Aanrader!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Prima info en levering van de spullen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

erg veel kaarsen, soms kaarten moeilijk te vinden

Kaarten soms moeilijk te vinden - Ik bestelde een kalender die z.g. al in september dit jaar begon, dat bleek alleen een vermelding van de dagen te zijn op een apart blad: een tegenvaller !

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kleine cadeautjes

duidelijke webshop

duidelijke webshop

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Vlot geregeld, en leuke artikelen om kado te doen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goed overzichtelijk en gevarieerd.

Ik heb zelf maat 58 en daardoor passen de (sweat)shirts niet. De verdeling ts kerstkaarten en de gewone kaarten is ook prima. De kaarsen zijn vaak duur hoewel mooi en gevarieerd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Briefpapier en/of pennen

PRIMA

PRIMA

mooie selectie kaarten

Wie betaalbare leuke kaarten wil versturen kan met de kaarten van Amnesty goed uit de voeten. Daarnaast laat je zien dat je Amnesty een warm hart toedraagt

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Niet helemaal tevreden, vandaar een zeven.

Ooit een verkeerde cd ontvangen. Een ontzettend gedoe, maar uiteindelijk wel goed gekomen gelukkig.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Zilveren sieraden van Fair Trade. Oorbellen, bijbehorende hangertjes etc.

Fijn dat er nu nieuwe producten zijn

Nieuwe producten, goede zaak. Beetje meer trendy site, verjonging, ook voor de webshop is nodig.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer kleding

Bestelling nog niet geleverd

Het bestellen gaat prima, maar het is nutteloos om om een review te vragen als de producten nog niet geleverd zijn.

heel goed

goed en supersnel

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Zoals altijd, blij met de bestelde artikelen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie aankoop en snel geleverd.

Mooie aankoop en snel geleverd. Een aanrader voor wie op zoek is naar leuke cadeautjes!

mooi!

mooi produkt met een mooi verhaal.

Makkelijk te vinden en te bestellen

Zie hierboven

Mooie kalender en snel geleverd

Mooie kalender en snel geleverd

Goed aanbod en correct afgehandeld

Graag een paar setjes wenskaarten speciaal voor verjaardagen en setjes zonder wens er op

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Wenskaarten

overzichtelijk, leuke dingen

ik zou wel graag meerdere items willen kunnen aanvinken om ze in 1 keer in de winkelwagen te kunnen plaatsen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Heel overzichtelijk, mooie artikelen en snelle levering!

Wat een mooie, nieuwe artikelen weer in de webshop! Het goede doel steunen en leuke kaarten en cadeautjes kopen was makkelijk en snel!

mooie artikelen, goede service

Al lang zijn wij lid. Ik bestel regelmatig. Kaarten vooral. Maar ik was helemaal weg van de engeltjes uit Nepal!

Duidelijk

Doelbewust en aantrekkelijk

Mooie spullen met een goed gevoel, snel geleverd.

Ik word altijd blij wanneer de spulletjes die ik heb besteld worden geleverd. Netjes verpakt, snel geleverd en precies wat ik besteld heb. Fijn om te weten dat mensen ermee ondersteund worden.

Geweldige organisatie!

Heel mooie kerstkaarten gekocht voor een redelijke prijs.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kinderspeelgoed

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.