Makkelijk vindbaar overzichtelijk

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Tuinartikelen

uitstekend

Mooie kaarten, snelle levering

Mooie producten snel gestuurd en voor een goed doel

Mooie producten snel gestuurd en voor een goed doel

Aanrader

Fijne website, goede producten en snelle levering. Dan ook nog voor een zeer goed doel: aanrader!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer basic kleding met klein logo/ statement.

Geweldige service

Ruime keus. Vandaag bestellen en vaak de volgende dag in huis

Leuke kaarten besteld en vlot gekregen

Af en toe bekijk ik Amnesty's cadeaugids, soms bestel ik iets van mijn gading, dit keer bloemen- en kattenkaarten en een setje van Charlotte Dematons. Werd vlot bezorgd, economisch verpakt zodat het pakketje door de brievenbus paste.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Grotere verscheidenheid kaarten, meer Dematons

Erg leuke kadootjes kunnen kopen.

voor het afscheid op mijn werk heb ik leuke fairtrade zeepjes en zeepjes in potjes gekocht. Met een stickevel van Amnesty erbij, kon ik ook nog een beetje reclame maken voor het goede doel. Alles werd supersnel geleverd.

Duidelijk en overzichtelijk

Vooral kaarten bestel ik regelmatig. Ruime keuze en voor alle gelegenheden te gebruiken

Leuke cadeauartikelen

Leuke kaarten en cadeauartikelen, echter de shirts en kleding die jullie in de webshop hebben spreken mij minder aan.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

gewoon goed en voor een goed doel

Ik bestel af en toe ansichtkaarten bij Amnesty en ik hoop dan altijd dat de ontvangers van mijn kaarten ook kaarten gaan bestellen bij Amnesty. De kaarten zijn mooi en een grote variatie. Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Mooie collectie,ben er blij mee

Prachtige. Kleurige dingen , dus het was niet moeilijk een keus te maken.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Links kloppen niet altijd en mijn bestelling ging niet door omdat de betaallink niet werkte!

Ik draag Amnesty een warm hart toe maar als de link naar betalen het niet doet .....

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer leuke kinderkleding.

Pinkpop hoedje

Pinkpop hoedje snel en goed geleverd.

mooie producten

Ik wist dat mijn kleindochter een fan is van Frida Kahloo en toen zag ik leuke dingen in jullie webshop aanbod met korting en bestelde er enkele. Ze werden snel en correct bezorgd. Hartelijk dank

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop mooie duurzame producten die iedereen kan gebruiken

Prima service.

Bestelling volgens afspraken correct geleverd.

Mooie producten en snel aangeleverd

Mooie producten en snel aangeleverd

Een website die ook voor minder ervaren mensen zoals ik goed te gebruiken is.

Prettig kiezen.

Een leuk assortiment om uit te kiezen. Er zit eigenlijk voor iedereen wel iets bij. Fijn dat ik niet elke maand uitgenodigd word om te kijken en te bestellen. Het is makkelijk en overzichtelijk gerangschikt. Bovendien is het leuk om te zien dat er een aanbieding is, zeker als die net in mijn straatje valt!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

fantastisch, vlot en keurig verpakt.

Supersnel geleverd

De middag ervoor nog een buckethat van Pinkpop besteld, de volgende ochtend al binnen!

Snel en goede kwaliteit

Mijn bestelling was in een goede staat en snel afgeleverd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goede producten, goed werkende webshop, snel verzonden

Fijn aanbod

De webshop heeft leuke dingen. Het kwam ook snel. Al merk ik dat dat voor mij niet perse zo hoeft.

betrouwbare organisatie

Ik volg al het nieuws. Indien nodig doe ik mee met de web acties. Geeft idee dat ik bijdraag aan de rechten van de mens.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop rechten van kinderen rechten van alle mensen

Makkelijk in gebruik

Ik bestel regelmatig kaarten. Zijn erg mooi!

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten wij ons in voor een rechtvaardige wereld. Met ruim 7 miljoen mensen vormen wij een krachtige beweging die in meer dan 150 landen opkomt voor gerechtigheid, vrijheid en menselijke waardigheid. Onze inzet maakt werkelijk verschil. Wij strijden tegen de doodstraf, verdedigen de vrijheid van meningsuiting en beschermen de rechten van migranten en vluchtelingen. Ook komen wij in actie tegen politiek geweld en vervolging. Samen staan we sterk tegen onrecht. Met uw steun kunnen wij blijven opkomen voor mensen in nood, zoals we dat al decennialang doen.