Zeer tevreden over reactie op bestelling

Ik ben blij om mooie cadeautjes bij Amnesty te bestellen. Correcte regeling over het bestelde en het kloppen van de toezeggingen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop gemaakt van verantwoord materiaal

Alternatieve cadeaus

De cadeautjes in de webshop van Amnesty zijn een leuk alternatief voor de standaard chocolade en bloemen. En ook nog duurzaam.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

ik kocht potjes met kleine zeepjes- "luck" en "love". wat mij betreft had er op vermeld kunnen worden dat dit duurzaam geproduceerd is ( if so) en daarbij een connectie heeft met Amnesty.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Te ingewikkeld om dat te vinden wat je zoekt en datgene vervolgens te bestellen en te betalen.

zie boven

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goed maar wel duur voor een cd maar het is voor een goed doel

Goed hoor

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Dee webshop op zich is prima, maar de bezorging van pakketten is hopeloos.

Eén pakket is nooit bezorgd, en zoek geraakt bij de pakketbezorgdienst. . (Wel prima is dat ik heel snel mijn geld terugkreeg) Ik ben nu terughoudend met opnieuw bestellen Bezorging via Postnl gaat wel steeds goed.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Is wat mij betreft prima zoals het nu is. Ook erg leuk trouwens, die nieuwe Frida Kahlo artikelen.

Duidelijk helder!

Altijd goede informatie. Bij acties is het fijn dat je snel kan meedoen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Snelle levering en leuk die korting op de verzendkosten

Een duidelijke website met mooie artikelen.

Ik had een cadeautje nodig en koos voor jullie mooie kaarten. Veel keuze, mooi en niet eens zo heel duur.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kerstgroepjes uit andere culturen

Snel en goed geleverd

Mooie kaarten

De levering was snel, goed verpakt.

Prima, maar weinig producten naar mijn smaak

Prima, maar weinig producten naar mijn smaak

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Gebruiksvoorwerpen en cadeautjes waar wrl het Amnesty logo op staat, maar minder opvallend

Bestelling snelen correct uitgevoerd toen ik via internet de gratis verzending niet kon aanklikken.

Belde hierover en toen bood de telefoniste aan om meteen de bestelling via de telefoon af te handelen, zodat ik niet opnieuw aan het werk moest om de voortreffelijke kaarten te bestellen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten

Goed overzicht, snelle levering

Aanbieding van kaarten zonder bezorgkosten was fijn. Aanbod van kaarten is heel ruim en gevarieerd. Uiteindelijk gaat het mij om Amnesty dat ik wil steunen ! Zal dat zeker blijven doen.

De bestellingen lopen soepel

Duidelijk

Je kunt snel iets vinden wat je wil hebben met een duidelijke omschrijving.

Veel keus in kaarten die ik besteld heb

Veel keus, bezorging bestelling ging vlot en duidelijk w b. de tijd van bezorgen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

gewoon goed en met de gedachte dat het geld goed besteed wordt

Ik koop vooral kaarten bij Amnesty...ze zijn mooi en ik hoop altijd dat ik mensen aan het denken zet om ook hun kaarten bij Amnesty te kopen. Maar er is nog veel meer moois te koop. De verzending is snel.. Samengevat..een winkel die het verdient meer klanten te krijgen.

Altijd betrouwbaar

De bestellingen worden steeds snel en correct geleverd.

Alles liep prima.

In onze situatie was het jammer dat de bestelling een dag later is verzonden.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Het is voor een goed doel, daarom wel ik af en toe iemand verrassen met deze kaarten

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Perfecte afhandeling van bestellingen, zoals de afgelopen kaartenactie!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kinder en jeugdkaarten

Mooie kwaliteit kaarten

Twee setjes kaarten besteld (o.a. Frida Kahlo) en heel tevreden over de kwaliteit.

top

Heb er niets aan oe te voegen

Heel overzichtelijk

Site werkt prima

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten wij ons in voor een rechtvaardige wereld. Met ruim 7 miljoen mensen vormen wij een krachtige beweging die in meer dan 150 landen opkomt voor gerechtigheid, vrijheid en menselijke waardigheid. Onze inzet maakt werkelijk verschil. Wij strijden tegen de doodstraf, verdedigen de vrijheid van meningsuiting en beschermen de rechten van migranten en vluchtelingen. Ook komen wij in actie tegen politiek geweld en vervolging. Samen staan we sterk tegen onrecht. Met uw steun kunnen wij blijven opkomen voor mensen in nood, zoals we dat al decennialang doen.