Mooie kaarten en tevens steun je hiermee een goed doel

Goed.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie en leuke producten voor een goede zaak!

Mooie en leuke producten voor een goede zaak! Afwisselrnd assortiment met leuke cadeaugeschenken en ook producten met een inhoudelijke boodschap. Je steunt Amnesty ook nog met jouw aankopen!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Fijne prompte afhandeling van de bestelling.

Mooi product. Keurig op tijd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mijn bestelling is vlot en netjes afgehandeld.

De kaarten zijn mooi. De bestelling kwam snel en als brievenbuspost binnen, wat heel fijn is.

keurige aflevering

Nooit enige klacht

In alle vele jaren nooit enige klacht moeten melden, prima dus....!

Snelle en goed verzending

Mooie produkten

Mooie wenskaarten, keurig verpakt en bezorg!

Mooie wenskaarten besteld. Deze zijn netjes verpakt verzonden. Bezorging was zoals aangekondigd. Vriendelijke bezorging.

Mooi

Mooie producten. Had ansichtkaarten besteld van Frida Kahlo en een andere kunstenares. Makkelijk betalen. De eerste keer met machtiging en de tweede keer met Ideal. De tweede keer werd het pakje al de volgende dag afgeleverd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop ansichtkaarten

Mooie produkten, zoals altijd!

De produkten die ik bij Amnesty International koop, zijn altijd prachtige en van goede kwaliteit. De kaarten die ik verstuur (vaak uit de kaartenmapjes) worden door een ieder met veel dank ontvangen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Goede service en mooie & leuke dingen!

Sowieso ben ik dol op de kaarten, mooie kwaliteit & veel variatie. Voor kerst koop ik hier al een aantal jaren míjn kerstkaarten, afgelopen jaar kreeg ik nog te horen 'je hebt altijd zulke mooie kaarten'. Ook ben ik fan van de servetten. Afgelopen keer heb ik de kraanvogels en de dieren gekocht. Degenen die dit al cadeau hebben gekregen, waren er enthousiast over. Van geur houd ik zelf niet zo, daarom was ik ook blij met de negen gekleurde geurloze lichtpuntjes en uitgebreid inzetbaar om cadeau te geven (verjaardag, operatie, begrafenis, kerst etc.). Afgelopen keer waren ze er niet en ben ik voor de blikjes met geluk en gelukszeep gegaan, beiden met geur. De zeep vond ik veel te sterk (groene thee geur), maar het was geen probleem om deze terug te sturen. Na een week had ik het geld al terug. Verder ben ik zelf erg blij met mijn zwaluw broche. Op de achterkant nog een groet van de maker, zo leuk! De combinatie van deze mooie & leuke dingen gekoppeld aan een heel goed doel, maken het voor mij helemaal top!!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Als kan gezien jullie neutraliteit: beeldjes lachende dikke boeddha, stickers voor bv. in kaart (bloemen, vlinders, mooie afbeeldingen etc), bloemzaadjes voor vlinders & bijen, mok met mooie afbeelding of tekst, vaasje met bv. mooie afbeelding, tekst, patroon of mooie vorm.

Leuke spulletjes, snel geleverd.

Het zijn mooie artikelen, maar de armbanden ( goud en zwart) vallen heel klein uit.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

mooie cadeautjes voor een goed doel

ik vind altijd wel een mooi cadeautje voor familie of vrienden. Tegelijk is het bedrag goed besteed aan een goed doel. Goede kwaliteit van de producten ! Een zijdelingse opmerking : GLS als bezorger van het pakketje laat soms te wensen over doordat de bezorger amper wacht om de deur open te maken. Of een andere keer het pakket heeft geopend en in mijn brievenbus heeft gepropt ! De bestelbon werd op een doosje geplakt wat beschadigd raakte door de lijmresten van de sticker.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop meer wereldmuziek

duidelijk genoeg

Handig en snel betalen met ideal

super snel

Wat een feestje de kleurige pakjes en ook snel geleverd, dat was wel een beetje een verrassing ;-)

Xxx

Blabla slechte enquete met verplivhte velden volgende keer doe ik niet mee

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie armband gemaakt door een vrouw die goed behandeld wordt als werknemer

Ik heb een mooie armband besteld, die gemaakt is in een atelier in Nepal waar goede arbeidsvoorwaarden zijn. Verder kaartensets, mooie kaarten die ook uitdrukken dat het werk van Amnesty International belangrijk is.

Uitstekend en supersnel.

Ik had een Paasfeestje en had 20 gouden zwaluwen besteld. Die zijn inmiddels aan mijn nazaten uitgedeeld. Het was een groot succes.

Prima levering

Niets aan toe te voegen

Bezorging 0,0

Bezorging heeft niet eens aan gebeld, bezorgd bij heel iemand anders in appartementen complex. Wel briefje in de brievenbus gedaan Niet bij de buren ik woon op 98 en bezorgd op 116 dus zeker geen buren. Heb van 7.30 zitten wachten hij of zij heeft zeker niet gebeld ben de hele dag thuis geweest. Amnesty verdient beter.

Shirt zit prettig

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik kreeg keurig op tijd de gewenste producten

x

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kaarten en servetten

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten wij ons in voor een rechtvaardige wereld. Met ruim 7 miljoen mensen vormen wij een krachtige beweging die in meer dan 150 landen opkomt voor gerechtigheid, vrijheid en menselijke waardigheid. Onze inzet maakt werkelijk verschil. Wij strijden tegen de doodstraf, verdedigen de vrijheid van meningsuiting en beschermen de rechten van migranten en vluchtelingen. Ook komen wij in actie tegen politiek geweld en vervolging. Samen staan we sterk tegen onrecht. Met uw steun kunnen wij blijven opkomen voor mensen in nood, zoals we dat al decennialang doen.