Duidelijke en eerlijke site

Het bestellen van de kaarten ging probleemloos. En met het bestellen steunen we een hele goede zaak.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop geen opmerkingen
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? nee

Prima afhandeling!)

Ik zou niet weten hoe het beter/anders moet.

Snelle en correcte levering

Prima en snelle levering

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Ik heb amnestie meer dan 35 jaar gesteund toen kreeg ik tel . Of ik meer wilde doneren daarna lidmaatschap opgezegd

Bestelling snel gekregen

Mooie kerstkaarten snel bezorgd

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Snel en goed verpakt bezorgd.

Al bestelde ik deze Kerstkaarten vlak v Kerst, werd pakket v de Kerstdag sluiting aan huis bezorgd.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Neen

Bestelsite prima en bezorging ook prima

Had niet verwacht dat mijn bestelling in deze hele drukke tijd zo snel verwerkt en bezorgd zou worden!

Leuke geschenken

Ik bestel altijd leuke kleine kadootjes in de webwinkel.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee maar wel.over GLS. U heeft het.pakje al op 10 december naar GLA Den Bosch gestuurd. Het is op 17 december bij GLS in Utecht aan gekomen en pas op 24 december bij mij.bexorgd. dat vind ik wel heel traag.

Prima webshop

Overzichtelijk, snelle levering, netjes verpakt

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Het is goed zoals het nu is

Fijn en efficiënt!

Heel overzichtelijke webshop. Uitgebreid en gevarieerd aanbod. Ik vond het heel fijn. :) Bedankt!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Mogelijkheid om dingen op een geboortelijst te zetten? Ik denk dat er nu geboortelijsten zijn waar dat mogelijk is maar ik ben niet helemaal zeker.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Misschien Trooper? Zowel met de webshop als organisatie waar geld naartoe kan gaan. Vriendin van me zit bij vzw waaraan je geld kan geven bij elektronische aankoop en zij is er heel tevreden over. Ik denk dat het kosteloos is om je aan te sluiten. Zou fijn zijn om zo jullie webshop te kunnen gebruiken en dan extra geld naar jullie te laten gaan (zonder dat het mij iets kost, ook fijn). ;)

Snelle bezorging, super kaarsen

Blij met de webshop

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering - niet verwacht in deze tijd.

Snel en prettig

Zo handig om nog even snel een voorraad kaarsen, voor eigen gebruik en als cadeau in huis te halen!

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Na een mail de webshop bezocht en makkelijk gevonden wat ik zocht

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee

duidelijk en snel

Zeer gemakkelijk te bestellen. Zeer snel bezorgd

Prima verzorgd

Geheel tevreden

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee

Snel geleverd, alles in 1 x.

Kwaliteit voor eerlijke prijs

Ben erg blij met de bestelde kerstkaarten.

Levering was vlot

We hadden gisteren een stroomuitval en het enige licht waren de Amnesty kaarsen. Pas na uur hadden we weer licht

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Een iets kleiner formaat kaarsen
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Veel mooie, verschillende kerstkaarten gevonden

de producten zijn prima, het verder winkelen na een eerste keuze vond ik lastig. Ik moest steeds weer van voren af aan beginnen. Ik zocht verschillende kerstkaarten

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kerstkaarten, kertversiering
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? nee

Makkelijk te bestellen, vlotte levering.

Vlot

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Meer unieke zaken (niet algemene met A.I. branding)
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? /

En mensen heel blij mogen maken met het blikje met kerstwensen kaarsje.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Mooie kaarten, snelle levering.

Amnesty verkoopt mooie kaarten en ze worden snel geleverd. Ze zijn niet goedkoop, maar ik vind het goed dat een deel van de opbrengst naar Amnesty International gaat. Een iets grotere keuze van kaarten zou welkom zijn.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten, andere spullen hoeft niet
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Prima, Kerstkaarten besteld, volgende dag al in huis!

Niet zo overzichtelijk

Lastige website, niet makkelijk om de afbeeldingen te bekijken. Kan beter

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten wij ons in voor een rechtvaardige wereld. Met ruim 7 miljoen mensen vormen wij een krachtige beweging die in meer dan 150 landen opkomt voor gerechtigheid, vrijheid en menselijke waardigheid. Onze inzet maakt werkelijk verschil. Wij strijden tegen de doodstraf, verdedigen de vrijheid van meningsuiting en beschermen de rechten van migranten en vluchtelingen. Ook komen wij in actie tegen politiek geweld en vervolging. Samen staan we sterk tegen onrecht. Met uw steun kunnen wij blijven opkomen voor mensen in nood, zoals we dat al decennialang doen.