makkelijk en vlot

het bestellen ging vlekkeloos, ook zonder account. De levering was ook erg snel

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kerstkaarten

gemakkelijk bestellen, snelle afhandeling

'S Middags besteld en de volgende dag werd het pakketje bezorgd. Tussentijds ook nog op de hoogte gebracht van de verzending. Top!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop geen
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? neen

Prima webshop

Je vindt snel wat je zoekt.

Snel geleverd, goed geïnformeerd

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. De artikelen voldoen geheel aan de verwachtingen.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Heel goed, heel snel en heel mooi

Zie boven

Duidelijk en snel

Zie boven

Al lang bekend.

Mijn overleden vrouw was actief lid van uw organisatie.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Mooie kaarten
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee

Overzichtelijke site

Prima ervaring, producten zijn eenvoudig te bestellen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten, kaarsen en die staan er
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee

Perfect!

Mooie overzichtelijke webshop

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Goed verpakt en snelle levering, mooie kaarten!

Goed verpakt en snelle levering, mooie kaarten!

bestelling klopte, snel ontvangen

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

mijn bestelling kwam zonder problemen op de deurmat

Leuke spullen,voldoende variatie

Mooie kadootjes,voldoende variatie...

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Momenteel niet.

overzichtelijk en snel geleverd

overzichtelijk en snel geleverd

Vlot en secuur

De bestelling is op tijd en goed aangekomen.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Zeer snelle bezorging en zorgvuldig ingepakt!

Ben erg tevreden over Webshop. Mijn enige kritiekpunten is dat ik het jammer vind dat er geen mooiere T-shirts ontworpen worden. Mooiere opdruk en kleuren én getailleerd, (en kleine maten xs) bedoel ik hiermee. De keuze vind ik nu beperkt, anders zou ik zeker ook regelmatig een mooi shirt bestellen!

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Zie boven!
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nou ja, over die shirts dus. Heb 2 Amnesty Hoodies in de kast liggen, die mijlen te groot zijn! Terwijl ik juist Amnesty, waar kan, wil promoten!! Heb zelf 1 mooi shirt, van 15 jaar geleden helemaal tot de draad versleten afgedragen; die was wel mooi én passend!

Mooie kaarten.

De kaarten zijn naar wens. De verpakking niet echt een brievenbus pakket. De envelop was eigenlijk te groot en kwam er verfrommeld uit. Ook heeft het vijf dagen geduurd voor de bestelling er was.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Duidelijke informatie en een prettige en accurate afhandeling van mijn bestelling.

Mooie kerstkaarten

Op tijd geleverd, ik ga ze snel versturen!

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Mooi materiaal van goede kwaliteit

X

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Bezorging door GLS ging niet goed. Elders bezorgd en geen bericht in brievenbus. Zoektocht ondernomen in de buurt. Vijf huuzen verderop uiteindelijk pakje gevonden.

prima bezorging

Cadeautje gekregen. Alleen jammer dat op bevestigingsmail de prijs stond en "te betalen". Na bezorging idem maar toen stond er: is betaald. Mooie en originele poezenkaarten!

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Kan altijd een keuze maken.

Zo lyrisch is die ervaring niet. Het aanbod is overzichtelijk en voor elk wat wils.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Voorgedrukte kaarten met fijne feestdagen.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Kaarten met voorgedrukte: fijne feestdagen.

correct

tevreden

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten wij ons in voor een rechtvaardige wereld. Met ruim 7 miljoen mensen vormen wij een krachtige beweging die in meer dan 150 landen opkomt voor gerechtigheid, vrijheid en menselijke waardigheid. Onze inzet maakt werkelijk verschil. Wij strijden tegen de doodstraf, verdedigen de vrijheid van meningsuiting en beschermen de rechten van migranten en vluchtelingen. Ook komen wij in actie tegen politiek geweld en vervolging. Samen staan we sterk tegen onrecht. Met uw steun kunnen wij blijven opkomen voor mensen in nood, zoals we dat al decennialang doen.