Tevreden over de webshop

Hoewel ik het werk dat Amnesty International doet het belangrijkst vind, ben ik te spreken over de webshop, maar voor mij is het een aangename bijkomstigheid. Als het erom gaat geef ik er de voorkeur aan actiemails van u te ontvangen dan mails van de webshop.

prima.

Webshop levert heel goede artikelen en bestelservice is prima.

Onmisbaar, deskundig en integer

Amnesty is een onmisbare organisatie die wereldwijd strijdt tegen schending van mensenrechten

Belangrijk

Schrijf al jaren

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Ik wilde wel even melden dat de maten van kleding erg groot uitvallen.. misschien even erbij zetten

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie spulletjes, overzichtelijke website en snelle levering. Alles in goede staat ontvangen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Ansichtkaarten

Niets op aan te merken.

Zie boven

Helder betrokken en integer

Altijd uitnodigend om mee te doen

mooie kaarten

het assortiment kaarten is goed en wordt vaak vernieuwd

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop vooral kaarten

Mooie artikelen, maar het armbandje is niet goed geknoopt.

We hebben de bestelde producten snel en goed ontvangen. Maar, 1 van de eerste dagen dat ik het armbandje droeg, gingen de geknoopte uiteinden van het touwtje los. Ik verloir zelfs bijna het Amnesty-logo dingetje wat eraan zat. Zelfs na opnieuw knopen ging het

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Wordt altijd volgens afspraak geleverd

Uitstekend in alle opzichten

Uitstekend in alle opzichten

Tevreden over producten en levering

Producten voldoen aan verwachting en snelle levering

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Speelgoed voor jonge kinderen

Aanvraag werd snel afgewerkt en verzonden

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Weet ik niet

Aardige artikelen

Overzichtelijk aanbod van aardige artikelen, nette prijzen en bruikbare dingen voor cadeautjes of eigen gebruik.

duidelijk strijdbaar

zie boven

Prachtige geschenken

Snel gevonden wat ik zocht. Ruime keuze.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie producten voor een goed doel.

Goed, fijn dat het uitgegeven bedrag voor Amnesty is, altijd mooi assortiment om uit te kiezen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.

Mooie dingen gemakkelijk te bestellen en tegelijk Amnesty steunen,

Ik stuur graag mooie kaarten. Die bestel ik via Amnesty International omdat ik dan tegelijk deze organisatie steun

Een veelkleurige mooie ervaring

Zelf had ik de brillenkoker van Frida Kahlo al. Praktisch, mede doordat je de koker altijd makkelijk in je tas terugvindt door het veelkleurige motief. Er zit zelfs een bijpassend brillendoekje in de koker. Deze brillenkoker heb ik cadeau gedaan en de ontvanger was net zo positief als ik.

Goed verpakt

De kaarten die ik bestelde waren goed verpakt, maar levering had iets sneller gekund

positief

positief

Duidelijke webshop en goede producten

Ruime keuze in goede producten.

Mooie produkten

Fijn om in amnesty winkel te shoppen. Veel keus

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Kaarten

Mooie producten

Altijd snel en netjes ontvangen

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Wij zijn een wereldwijde beweging van meer dan 7 miljoen mensen die strijden tegen onrecht. In meer dan 150 landen voeren we actie voor gerechtigheid, vrijheid, menselijke waardigheid en gelijkheid. Ons werk beschermt en versterkt mensen – van het afschaffen van de doodstraf tot het opkomen voor de vrijheid van meningsuiting, en van het beschermen van de rechten van migranten en vluchtelingen tot het strijden tegen politiek geweld en vervolging. Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen onrecht. We weten waar we een verschil kunnen maken en hoe we onze miljoenen supporters kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan vijftig jaar.