Mooie kaarten.

De kaarten zijn naar wens. De verpakking niet echt een brievenbus pakket. De envelop was eigenlijk te groot en kwam er verfrommeld uit. Ook heeft het vijf dagen geduurd voor de bestelling er was.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Duidelijke informatie en een prettige en accurate afhandeling van mijn bestelling.

Mooie kerstkaarten

Op tijd geleverd, ik ga ze snel versturen!

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Mooi materiaal van goede kwaliteit

X

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Bezorging door GLS ging niet goed. Elders bezorgd en geen bericht in brievenbus. Zoektocht ondernomen in de buurt. Vijf huuzen verderop uiteindelijk pakje gevonden.

prima bezorging

Cadeautje gekregen. Alleen jammer dat op bevestigingsmail de prijs stond en "te betalen". Na bezorging idem maar toen stond er: is betaald. Mooie en originele poezenkaarten!

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Kan altijd een keuze maken.

Zo lyrisch is die ervaring niet. Het aanbod is overzichtelijk en voor elk wat wils.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Voorgedrukte kaarten met fijne feestdagen.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Kaarten met voorgedrukte: fijne feestdagen.

correct

tevreden

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Kaarten zijn wat ik wilde, waren makkelijk te bestellen en zijn snel geleverd via de post.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Bestelling keurig verpakt en snel ontvangen.

mooi gevarieerd aanbod

ik wilde vooral kerstkaarten en door opbouw shop voel ik me uitgenodigd om verder te kijken. En vind dan nog meer mooie dingen. Mooie spullen en tegelijkertijd steun voor het goede doel van Amnesty is dubbel fijn!

Aanbod voldeed niet

Jullie hebben mooie kerstkaarten, maar heel vaak in VIERKANT formaat; dat heeft tot gevolg dat er dubbele portkosten gelden (veel duurder dan de kaart zelf). Maak van de prachtige ontwerpen kaarten in genormaliseerd formaat en jullie zullen veel meer verkopen.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Neen

Makkelijk te bestellen en keurig op tijd bezorgd.

Zeer positief.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Snel en minimale verpakking!

Zoals ik hoopte....en verwachtte.

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Klopt met omschijving en vlot bezorgd

Klopt met de omschijving en werd vlot bezorgd

Mooie produkten, weinig praktisch

De produkten op de website zijn al jaren hetzelfde, maar de in mijn ogen praktische produkten, zoals kleding, zouden meer aandacht kunnen krijgen omdat dit lopende reklame-objekten zijn.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop kleding
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Mooie website met goede artikelen

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? Nee

mooie kaarten

Wel fijn als er variatie in prijzen (van de kaarten) zou zijn.

Mooie gevarieerde kerstkaarten

Mooie selectie van kerstkaarten Makkelijk te bestellen en snel geleverd Klein minpuntje: er is geen rekening gehouden met het feit dat vierkante kaarten en enveloppes buiten formaat vallen en extra port nodig hebben in België

Hoge verzendkosten

Prima, wel hoge verzendkosten.

goed overzicht

Vond direct een product, dat ik mooi vond.

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop N.v.t.
  • Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? nee nu niet

Goed en snel keuze gemaakt, overzichtelijk

zie boven

• Heeft u nog andere opmerkingen die betrekking hebben op onze webshop? N.v.t.

Alles klopt! Ook op niet-commercieel vlak.

Mooie producten, snelle service

Dit jaar weer mooie kerstkaarten gekocht, de website is toegankelijk en de bezorging is snel.

Geen problemen ondervonden, alles is duidelijk

Geen problemen ondervonden, alles is duidelijk

• Welke artikelen zou je graag zien in onze webshop Misschien speelgoed (andere doelgroep erbij?)

Keizersgracht 177

1016DR Amsterdam

Over Amnesty International

Over Amnesty International Al meer dan vijftig jaar zetten wij ons in voor een rechtvaardige wereld. Met ruim 7 miljoen mensen vormen wij een krachtige beweging die in meer dan 150 landen opkomt voor gerechtigheid, vrijheid en menselijke waardigheid. Onze inzet maakt werkelijk verschil. Wij strijden tegen de doodstraf, verdedigen de vrijheid van meningsuiting en beschermen de rechten van migranten en vluchtelingen. Ook komen wij in actie tegen politiek geweld en vervolging. Samen staan we sterk tegen onrecht. Met uw steun kunnen wij blijven opkomen voor mensen in nood, zoals we dat al decennialang doen.