Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd, korting toegepast. Jammer dat de korting beperkt is tot een totaal bestelbedrag van €1000

Correcte en snelle levering

snel en zeer correct geleverd

eindelijk mensen die weten waarover ze praten. top service en uit voorraad geleverd .

Simpelweg super

Nette en zeer snelle levering in het buitenland. 3 dagen eerder dan verwacht en alles in perfecte staat ontvangen

Uitstekende service

We hadden houders voor de camera's besteld. En blijken 2 verschillende te zijn. We werden gebeld om te checken of we de juiste hadden besteld voordat ze werden verzonden.

Geweldig!

Na bestelling camera wordt ik gebeld en krijg het aanbod om voor hetzelfde bedrag een veel betere camera te ontvangen. Super!

Zeer goede uitmuntende service!

De service en advies bij aankoop was zeer goed en de service bij installatie ook uitmuntend. Ik kan iedereen deze webshop aanbevelen, ze zijn niet alleen de goedkoopste in de markt maar bieden ook verreweg de beste service!!

Goed verpakt sne verzonden

moeiteloos verlopen

De camera werd netje op tijd geleverd en een telefoontje was voldoende voor alle benodigde informatie

Simpelweg fantastisch

Na wat vragen snel en duidelijk antwoord gekregen. Na wat onduidelijkheid over welke muurbeugel geschikt voor welke camera snel weer een antwoord met link op de site gekregen. Na bestellen zeer snel geleverd. Installatie was leuk werk (eerste keer) en het eindresultaat is geweldig. Erg aanbevolen!!!!!

Goede service en snelle reactie op vragen

Zeer prettig contact gehad en een probleem met een defect zeer snel en netjes opgelost.

Leveren snel gewoon zo doorgaan met jullie kwaliteit in het totaal plaatje, service tm leveren

Gemaild ivm camera die niet goed afgesteld stonden, meteen reactie via whatsapp en teamviewer. Perfecte service dus

Nette prijzen snelle levering

Nette prijzen snelle levering

Hikvision camera voor buiten

Besteld, betaald en snel ontvangen, prima dus.

alles gegaan zoals het hoort

Prima bedrijf. Reageert snel op vragen via de mail en doen wat ze beloven.

Juiste prijs, juiste leveringstermijn

Juiste prijs, snelle levering. Bij de installatie wilde ik eerst de firmware upgrade doen maar dit ging niet. Whatsapp gestuurd op een zaterdag en direct antwoord gekregen dat er maandag iemand van de TD mij ging contacteren. Ondertussen zelf de oplossing gevonden (de verkeerde firmware was gepost bij Hikvision) en terug een Whatsappje gestuurd om te zeggen dat er niemand mij moest contacteren. Diezelfde avond nog bedankje gekregen.

Scherpe prijzen en snel geleverd.

Goed, scherp en snel.

boven verwqachting

Goede uitleg, scherpe prijs. Zeer tevreden

Snel, veilig en een hele goede service

Het bestelde product was niet voorradig, na een telefoontje van security discounter kreeg ik de optie om een upgrade product te krijgen. Super goede service

super

snelle en vlotte leverantie

Fast Delivery

Very fast Delivery. Article aus descripted. I'm satisfied.

Uitstekende service

Systeem werkt zeer goed. Het instellen van de deurbel is niet eenvoudig, maar het werkt uitstekend.

Gewoon goed zonder nonsens

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen