Goede prijs en snelle levering

Een goede prijs en snelle levering. Ik ben tevreden.

Snelle levering en inderdaad discount

Top kwaliteit van producten maar dan voordeliger. Snelle levering!

top

alles correct en snel geleverd.

geweldige snelheid

echt doen wat ze beloven, op tijd besteld volgende dag geleverd.

Top geregeld!!!

Vandaag besteld, morgen binnen en geen loze belofte....

Perfecte service. Een echte aanrade.

Perfecte service, degelijk product zoals weergegeven op de website. Up-to-date communicatie ivm de bestelling en verzending. Pakket zorgzaam ingepakt. Bedankt.

Prima NVR+camera’s

Hikvision-systeem NVR + 2 Colorvue camera’s besteld. Door het ontbreken van een goede handleiding, kost het enige moeite om aan de slag te kunnen, wat uiteindelijk goed gelukt is door de wizard van de NVR te volgen via een monitor, dan is installatie van de app geen enkel probleem. Via inloggen in de webbrowser kan ik alles eventueel aanpassen en heb je geen monitor meer nodig. Adviseer wel om de camera’s met beugels te gebruiken, installatie is zonder lastig.

Het bestelde heb ik onbeschadigd, binnen een aanvaardbare termijn ontvangen

Aanbevelen doe ik nooit, met niets. Mijn ervaringen kan iemand anders heel anders beleven.

Zeer tevreden over deze winkel.

Na een tijdje rond gekeken te hebben op internet en bij een plaatselijke handelaar bleek dat Security Discounter, met kop en schouders er bovenuit, de goedkoopste was voor de bewakingscamera die ik wou kopen. Na bestelling was de camera de dag daarna al bij mij thuis afgeleverd. De zending was zeer degelijk verpakt en er waren geen verzendingskosten. Dus wat mij betreft ben ik zeer tevreden over deze winkel. Ik heb ondertussen dan ook al een tweede dergelijke camera besteld en geleverd gekregen.

Snelle levering met dhl, goede overzichtelijke webshop. Heiman HS1SA ZigBee slimme mini rookmelder Besteld kan bevestigen dat deze ook met de Lidl smart home app werkt

Waar ik om vroeg via de online chat heb ik ontvangen

Ik had ik 2019 een bewakings set met camera’s gekocht. Tijdens een verbouwing in ons cafe in portugal is er een camera zoek geraakt en wilde ik graag een zelfde kopen. Dat was goed geregeld na de betaling ontving ik na vijf dagen de camera op het adres in Portugal top dus.

Snelle service! Buitengewoon

Levering was snel!

Perfecte levering

Goed product tegen zeer scherpe prijs Keurig op tijd geleverd Een aanrader

Uitstekend!

Alles prima verlopen, werd zelfs gebeld over een item wat ik besteld had maar niet oaste bij de camera. Goed opgelet door de behandelaar.

Altijd top service en scherpe prijzen

Inmiddels tweemaal hier besteld en tot zover alleen maar top service en zeer scherpe prijzen voor zowel camera's als accesoires. Waarom ergens anders kijken? Security discounter!

Snelle levering super service

Van de drie rookmelders was er 1 stuk. Na melding werd er gelijk een nieuwe opgestuurd. Super

Top ervaring. Snel geleverd

Tot nu toe geweldige ervaringen met de Cameras

Aansluiten is geen enkel probleem en zowel het dag als ook het nachtzicht is zeer goed. De instelling op de recorder zijn duidelijk en eenvoudig in te stellen.

Geweldige Service

Ik had een inkomplete rookmelder ontvangen. Contact opgenomen en de dag er na een nieuwe rookmelder ontvangen! Geweldige service gekregen.

Uitstekend service

Uitstekende service en altijd snelle levering van de producten .

Super goed advies en service

Voor het omruilen van een product doet men absoluut niet moeilijk

Goed, maar weinig documentatie

De apparatuur werkte goed, inhoud doos compleet. Maar een handleiding zou makkelijk zijn, dan hoeft men zelf uit te vogelen hoe bepaalde functies werken.

Webwinkel met leuke aanbiedingen

Ik heb hier nu voor de 2e keer iets besteld en zal als ik weer iets nodig heb dat ook een 3e keer doen. De klantenservice reageerd prettig en snel. Over het algemeen zijn de prijzen redelijk maar als ze iets in de aanbieding doen dan maken ze hun naam echt waar :-)

Super, ook wanneer je er zelf niet uitkomt.

goede services

zeer goede uitleg bij problemen word het op een redelijke manier opgelost