Mooi prijsniveau en goede after sales service

Heel mooi prijsniveau en denkt goed mee ook bij het in werking stellen waar ik een vraag over had

Betaald, maar niets ontvangen.

Ik krijg een vraag om Security Discounter te beoordelen. Helaas bestelde product niet ontvangen, dus wat valt er te beoordelen?

Goed, wel prijzig (corona tarief?)

Entree stoplichtje besteld (rood even wachten svp, groen u bent van harte welkom). Natuurlijk een zeer gewild product gezien de huidige omstandigheden. Zeer eenvoudig uitgevoerd; inkoop kost dit materiaal zeker weten minder dan 25 euro. Via Google te zien dat dit product € 89,- heeft gekost, maar nu gekocht voor € 149,-. Prima snelheid, levering en communicatie maar toch een wrange nasmaak qua prijs/kwaliteit van het product.

Nog nooit zulke mee denkende mensen gehoord.

Ik had een camera besteld en een paar minuten later ging de telefoon. Ze hadden een actie met nog betere camera dan ik besteld had voor hetzelfde geld! Wie wil dat nou niet. Ik was stomverbaasd en heb graag gezegt. Inmiddels ontvangen en mijn monteur vertelde dat die inderdaad een stuk beter is! Nieuwer en werkt perfect! Wat nodig? Bestel hier!! Echte aanrader!

Snel & zorgvuldig geregeld. Daarbij was de ondersteuning geweldig

De levering bestond uit een inbraakcentrale met alle sensoren en de camerasysteem. Alles snel geleverd en met de ondersteuning werkte alles prima. Vriendelijke te woord gestaan.

super verkoper

Per ongeluk en onwetendheid had ik de verkeerde camera besteld ,Ik had de doos al geopend en camera proberen te configureren, na kort overleg met bedrijf is me gelijk voorgesteld welke camera wel voldoet aan mijn wensen en toegestuurd samen met retour sticker om de verkeerd bestelde camera terug te sturen. wow TOP

Snel advies en snelle levering

Super geholpen en in alles lekker snel

Prima, snel binnen.

Bestelling was snel binnen en goed verpakt.

Snel, professioneel en klantvriendelijk

Positief

Zeer vriendelijke geholpen met het beantwoorden van mijn vragen.

Heel klant vriendelijk Goede uitleg Materialen op tijd geleverd Ik vind het een super bedrijf M.v.g Nikim Elektra

Prima webshop

Hele nette prijzen, telefonisch goed bereikbaar. Er was een kleine vergissing gemaakt en die werd razendsnel hersteld. Hier kunnen andere webshops van leren!

Geweldige service!! 24/7 staat dit bedrijf klaar om je te helpen

Alarm installatie gekocht, top product, super gebruiksvriendelijk en perfecte service inclusief installatie.

Prima allemaal

Goed geholpen. Producten goed verpakt. Snel geleverd. Niets mis mee.

Laagste prijs voor de producten die ik zocht

Prima spul, en op Chinese websites na de beste prijs. Communicatie kan iets beter.. de vraag om een review te schrijven kwam al vlak na de bestelling... Als jullie dat nou eens samen met de bevestiging sturen dat het pakketje verstuurd is (dat zou sowieso wel een aardig stukje extra Communicatie zijn), of als jullie de bevestiging krijgen dat het ontvangen is? Maar al met al toch gewoon een goede ervaring: spullen waren prima, bezorgd binnen enkele dagen (niet direct de volgende Dag), en de prijs is beduidend lager dan de concurrentie.

Fantastisch!

Echt bijzonder het commentaar van Ronald... Vorige week zeer voordelig mijn Hikvision camera's aangeschaft. Ik had een paar vragen en werd echt heel goed en professioneel te woord gestaan, waarna ik supersnel de pakketjes geleverd kreeg en de splinternieuwe camera's aan kon sluiten! Echt een aanrader!

Zeer onvriendelijk personeel.

Niet echt klant vriendelijk personeel!! Had 1,5 jaar geleden hier twee camera's gekocht en die waren gewoon goed. Ik moest nog een hikvision camera bij hebben dus ik besteld weer bij hun. En toen begon het gedonder! Eerste keer kreeg ik het verkeerde type binnen. En toen kreeg ik de juiste hikvision camera maar zat allemaal verschillende kleuren tinten wit.Leek dat ze allerlei onderdelen over hadden daar een complete camera van gemaakt. 2 x totaal. En de laaste camera kreeg ik beschadigd aan via de post. Doos aan de buiten kant niet beschadigd. Dus als de camera's beschadigd of niet netjes zijn krijgen ze terug retour. Wou vorige week via bol.com weer een hikvision camera bestellen. Volgens mij gaat het niet om de klanten maar om de score bij bol.com kreeg dit mailtje van hun. Is dat nu wel verstandig ..........? De vorige drie camera's heb je teruggestuurd. Waarom zou je deze niet terugsturen? Het is slecht voor onze score bij bol.com en kost erg veel geld met dubbele verzendkosten. Ik word er in ieder geval niet blijer van. Groet

Goede keuze

Telefonisch informatie ingewonnen. Zeer prettig geholpen, duidelijk advies. Het product was de volgende dag in huis

Makkelijke webpagina en snelle levering

Popt snel op bij zoeken en bestellen is makkelijk en snel. Oh ja, zeer gunstige prijzen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, ook in België, geen problemen

Verstand van zaken

Een duidelijk advies over de te kiezen camera. Daarna was de montage zo ingepland. Het hele proces was prettig en ook nog een beetje leerzaam.

Zeer snel en bij vragen via info ook snel een antwoord.

Eerst dacht ik hoop dat het goed komt. Maar ze zijn super snel met leveren en in raad ze zeker aan bij anderen . Zelf plaats ik ze ook bij vrienden en in weet nu waar ik voortaan alles bestel.

Snelle Levering

Super snelle levering 👍👍

Duidelijke website en correcte snelle afhandeling bestelling. After sale ook helemaal top !!

Zeer goede aftersales service

Ondanks problemen met defecte camera heeft het bedrijf het zeer netjes en snel opgelost.