Top!!!

Geweldig!!

Goede prijs, snelle bezorging!

Beste van het beste

Mega snelle service, producten worden goed ingepakt en ik kan niet meer zonder de deo’s!

Hij doet wat het hoort te doen Ik kocht ze in Amerika en sinds dien gerbuik ik alleen deze.

Snel en gemakkelijk bestellen

Snel en makkelijk bestellen, goede prijs/verzendkosten verhouding.

Weer ronduit top!

Ik ben sinds enkele jaren fan van de lady’s speed sticks omdat het gewoon super fijne producten zijn. In Nederland wel iets minder makkelijk te verkrijgen maar via Exclusively weer zoals altijd helemaal blij gemaakt met mijn aankopen. Dit keer ook direct de volgende dag ontvangen, heel blij mee!

Top service, bestelling was de volgende dag al binnen

Snel en accuraat

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Ik ben dik tevreden

Lady Speed Stick is gewoon super fijn. Geen zweet meer. Service is snel en netjes verpakt. Dikke 10

Je hebt alles snel binnen.

Hoe snel?!

Wat een snelle levering. Super!

Snel in leveren en goeie communicatie. Top!

Dit is de beste deodorant

Geweldige service

In de avond om 21.30 besteld en de volgende dag was het pakketje er voor 13.00!! Hele snelle levering. Verder zijn de deo’s precies wat ik had verwacht.

Goede communicatie bliksemsnelle levering

Ze verkopen hele fijne producten die ik normaal altijd uit de VS of Frankrijk importeerde. Nu dus met gemak via een Nederlands bedrijf. De deodorants zijn echt veel effectiever dan die van Europese merken. Het bestelproces verloopt klantvriendelijk, de communicatie via email is duidelijk en de levering van de producten heel snel. Zeer tevreden!

Snelle levering!

Super snelle service

Snelle service! Was de volgende dag in huis

Ben echt tevreden niks meer anders!

De beste deo die ook ooit heb gebruikt. Het helpt super goed, terwijl geen een andere deo hielp. Je gaat niet meer ruiken en service is top snelle levering.

Heerlijke geur, plakt niet

De lady speed stick powder Fresh ruikt naar baby poeder. Het is een droge stick dus je wordt er niet nat van onder de oksels. Hij werkt anti-transpirant en effectief tegen geurtjes. De heren speed stick oceaan surf is favoriet bij mijn puberzoon. Het heeft een frisse geur en plakt niet. Werkt uitstekend! De groene Irish vindt hij wel wat plakkerig en minder lekker ruiken (beetje ouderwets).

Lady speed stick

Ik ben helemaal happy, Haalde mijn lady speed stick iedere x als familie naar buitenland ging. En nu heb ik het gewoon de volgende dag in huis. Geweldige service en het product is zoals ik het gewend ben

Top top

Doet zn ding, werk perfect

Super service!

Snelle en goede levering!

Snelle service ! Volgende dag al in huis

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam