Heel fijn

Fijne site en snelle levering

correcte levering snel en betrouwbaar

op deze website staan producten die ik heel goed vind maar in Nederland niet te koop zijn. Al een paar keer besteld en altijd correct geleverd.

Snelle levering, goed verpakt

Het produkt Ultra Sheer dry-touch sun screen SPF=45 voldoet aan mijn verwachting. Smeert goed uit, ruikt niet, plakt niet.

Al een keer eerder besteld, met die deo’s heb ik een jaar gedaan. Heel tevreden over de service en ook een van de weinigen die de echte anti transpirant verkoopt.

Vertrouwd, snel en veel bijzonder aanbod.

Goede producten

Zeer snelle en vlotte levering van een moeilijk te vinden product!

Ik had het internet al afgeschuimd om Neutrogena Deep Wrinkle Repair in België te vinden, maar het bleek niet beschikbaar, tot ik de website van Exclusively vond. Ik hoop dat er op termijn nog een aantal van mijn favoriete Amerikaanse producten beschikbaar zullen zijn! Product erg aan te raden.

Snel!

Mijn pakje zeer snel en netjes geleverd!

Hele goede service

Fijne producten, heel snel geleverd. Goede service! Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en super deo’s

Echt een super snelle levering! Vandaag besteld is echt morgen in huis! En de deo’s die ze verkopen werken echt goed. Top service!

Snel en duidelijk

De prijs voldoet aan de beschrijving

Snelle levering. 's middags besteld, de volgende dag al in huis!

Normaal neem ik enkele producten mee als ik in de VS bezoek, maar nu liggen de reizen stil liggen is dit ook een fijne oplossing.

Klantenservice was top & super behulpzaam. Het product snel ontvangen en de kwaliteit ervan is ook nog eens super! Zeker een aanrader!

Superfijn om mijn favoriete deo uit Amerika te kunnen bestellen hier in Nederland. Ik blijf dit de fijnste deodorant vinden en hij heeft ook nog eens een heerlijke geur! Snelle verzending!

Snelle levering en goede producten

Exclusively heeft een hele snelle levering en een breed assortiment met goede producten. Zeker aan te raden om bij te bestellen.

Beste deo ooit en goede service van exclusively!

Binnen 1 dag had ik mijn product in huis! Erg fijn

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering. Super tevreden.

Geweldig! Delivery TIME on TOP!

Snel bezorgd! Ik zou graag meer amerikaanse products zien.. Verder GEWELDIG! Nice website en duidelijk

De website werkt duidelijk. Producten zijn snel verzonden en bezorgd.

Duidelijke website en snelle levering

Geen bijzonderheden. Gewoon goed.

So great to find products I miss from the US!

Thanks for offering beloved products I miss from the US, easily ordered and shipped to your home right here in the Netherlands!

Super snelle levering

Super fijn dat ik de St.Ives producten nu ook online kan bestellen. Normaal gesproken bracht ik deze altijd mee van mijn vakanties in de VS, maar ben al een paar jaar niet geweest en nu kan ik toch mijn geliefde producten blijven gebruiken. De info op de site was duidelijk. Ook fijn dat er reviews van andere klanten op staan. De levering was ook erg snel. Al met al een super service!

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam