Makkelijk te bestellen, binnen 2 dagen binnen

Secret deodorant is de beste.

Ik gebruik deze deodorant al jaren. Het houdt me lekker fris geen geurtjes. Het blijft echt de hele dag goed. En ik kreeg hem heel snel binnen.

Ik bestel altijd bij Exclusively. Praktische site en hele snelle levering! Prima bedrijf!

Secret deodorant

Super snelle verzending ! Echt heel fijn

Helemaal top!

Supersnelle levering, alles in orde. Helemaal top!

Supersnelle levering

Prima webshop, doet wat ie beloofd.

Super snelle levering

Super blijven de deo. En wat een snelle levering. Bestel hier de volgende keer zeker weer.

Ik vind heel goed product Bedankt

Super product deze deodorant!

Ben blij met deze website! Je besteld je deodorant en de volgende dag al in huis!

De beste

Deze deo is de aller beste nooit geen zweet meer !!!

Uitstekend!

Na 1 dag de deo’s al ontvangen!!

Fantastische producten en zeer snelle levering

Hele fijne webshop, prima prijzen, fantastische producten en zeer snelle levering. Absolute aanrader

Na 1 dag de stick al ontvangen ruikt super lekker en werkt goed!

Super service, snelle levering en goed bereikbaar!

Nu een aantal keer besteld bij Exclusively, heel tevreden! Ook als je vragen hebt reageren ze super snel, echt top!

Super tevreden met Exclusively de service en verzending is top!

Her ruikt heerlijjkkkk

Geweldige Deo en snel geleverd binnen 24 uur

Ik had niet verwacht dat ik deze Deo hier kon krijgen tot verbazing kon dat wel met super snelle levering ik heb voor mijn zoon al alles geprobeerd en deze Deo werkt zacht voor de huid en geen nare luchtjes houd echt 24 uur fris!

Snelle levering.

Snelle levering van goede producten.

Alles naar tevredenheid afgehandeld

Duidelijke website Voorraad indicatie klopte Levertijd klopte Goed verpakt Alles is dus naar tevredenheid afgehandeld

Betrouwbare website

De enige betrouwbare website die Lady Speedstick verkoopt. Ik heb hier al meerdere keren besteld en altijd netjes op tijd (als PostNL het toelaat).

Snelle service!

Overzichtelijke site en hele snelle levering, helemaal top! Producten waren ook zoals verwacht.

Fijne producten!

Goede service en fijne producten!

Snelle levering en goed product

Vrijdagavond besteld en maandag al in huis.

Heel fijn dat mijn favoriete deodorant gewoon hier verkrijgbaar is en super snel geleverd.

Hele fijne deodorant om je de hele dag fris te voelen!

Deodorant die niet prikt of vervelend aanvoelt aan je huid. Maar je wel de hele dag fris laat voelen. Laat geen sporen achter op je kleding en gaat lang mee.

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam