Snelle levering en ruime aanbod

De bestelling is erg snel binnen wat super fijn is. Op de site is genoeg keus tussen de producten.

Goede producten en snelle levering!

Top product dat alle nare geurtjes en zweet tegenhoudt

Toen jaren geleden in Texas woonde was het daar altijd ontzettend heet en zweette ik dus meer dan in Nederland. Een vriendin heeft me toen dit product aangeraden en het slipte bijna als het ware mijn zweetkliertjes dicht! Sinds ik terug kwam ik NL heb ik het product altijd gemist totdat ik het op deze site weer terug vond. Sindsdien gebruik ik alleen nog maar deze deo!

Goede en snelle service

Super fijne deodorant, een overzichtelijke site en een snelle levering.

Goede service en snel bezorgd

Goeie prijs en snelle service. Dank je wel.

Ben suoer blij met mijn lady stick.

Super snelle service!

Ik gebruik de lady speed stick al jaren omdat het echt de beste deo ooit is maar ze zijn in Nederland haast niet te verkrijgen. Toen kwam ik exclusively tegen, heb ik eerst even m’n research gedaan aangezien ik nog nooit van de site gehoord had, zag er allemaal betrouwbaar uit dus besteld, gratis verzending boven de 30 euro en had ze al meteen de volgende dag binnen! Echt helemaal top, ga zeker vaker bestellen.

Fijne deo

Ik ben een aantal jaren terug begonnen met deze deo, en het werkt goed! Dit keer maar weer 10 besteld! Betere deo ken ik niet

Eindelijk eentje die werkt bij mij!!

Dit is echt een heerlijke deo. Het smeert fijn en zacht op de huid. Het ruikt heeeerlijk en is na een hele dag nog lekker aanwezig. Zweetluchten zijn echt nergens te bekennen. Ik ben heel blij!!

Super snelle levering, had het de volgende dag al binnen.

Snel en goed

Hele snelle levering, fijne website

Supersnelle levering en precies wat ik zocht!

Besteld en de volgende dag meteen in huis, prijs kwaliteit verhouding is ook top! Ontzettend blij dat ik mijn deo nu hier kan verkrijgen aangezien naar Amerika gaan er voorlopig niet in zit..

Ik heb voor het eerst iets besteld bij deze site.

Eerste keer besteld, keurig op tijd bezorgt. Het product werd goed aangeschreven, dus vandaar de bestelling. Deze site was het goedkoopst. Complimenten! ,

Prima bedrijf

Nu al meerdere keren iets besteld bij Exclusively en nooit gedoe gehad. Bezorging gaat snel, over het algemeen is de voorraad aangevuld en de producten komen in een goede staat aan. Kortom, niets op aan te merken!

Super-service!

Ik kan alleen maar zeggen dat alles super vlot is verlopen. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de verzending. En vandaag besteld, morgen in huis! Zelfs op zaterdag en naar België, er zijn niet veel bedrijven die dat zullen nadoen in tijde Corona!

..Quality service..

..very fast delivery, nest day delivered, reasonable price, top service..

Snelle verzending en goed verpakt!

Perfecte producten en snelle verzending

Helemaal tevreden! De producten zijn super en de verzending is snel. Ik raad Exclusively zeker aan!

Goede service!

Uitstekende service. Snelle levering.

Geweldig!!

Ik zweet helemaal niet meer

Geweldig product top!!

vind het een top product, zeer tevreden!!

Duidelijke website, super product en goed vindbaar in Google. Snelle verzending.

Snel binnen en goede producten

Erg goede service

Goede service, snel bezorgd

Mijn ervaring met exclusively is erg goed. De bezorging was netjes binnen de afgesproken tijd en de producten waren onbeschadigd.

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam