Goede nette site, snelle levering

duidelijke, overzichtelijke site waar alles snel te vinden is. Had de producten binnen 2 werkdagen netjes verpakt in huis. Erg tevreden, gebruik al jaren lady speed stick en erg blij dat ik ze hier kan bestellen.

uitstekend

altijd perfect: snelle levering, heldere communicatie, absolute aanrader.

Geweldig product

Zeer snelle levering.

Eindelijk mijn favoriete Deo online te bestellen met snelle levering!!

Snelle verzending, alles prima kwaliteit

De deodorants zijn dezelfde als in the US. Ze gaan superlang mee en houden mijn oksels droog.

Super fijne deodorant en service.

De deodorant is super. Hij blijft heel lang zitten en heeft een aangename geur! De service was ook erg goed. Volgende dag had ik het namelijk al in huis. Al met al erg tevreden

Makkelijk te bestellen en te betalen, snel geleverd!

Na twee dagen proberen bevalt het me super

Top product!

prima!

alles netjes verzorgd en snel geleverd.

goed en netjes

duidelijk site, goede prijs en snelle levering...

Snelle levering.

Product goed verpakt en goede kwaliteit.

TOP

Ten eerste is de deo een heel fijn product, smeert lekker en nauwelijks zweet oksels meer. Ten tweede is het bedrijf keurig netjes en vriendelijk, per ongeluk was mijn deo niet dezelfde dag verzonden maar kreeg een allervriendelijkste mail dat het helaas een dagje later werd en of ik wilde laten weten als het aangekomen was, daar kunnen de meeste bedrijven een voorbeeld aan nemen. Top dus.

Fijne site en snelle levering en goede communicatie. Bestel hier al heel wat jaar en altijd tevreden

Werkt niet

voor mij werkt dit niet ,ik.zweet gewoon geen verandering met deze deo stick enigste wat ik goed aan vind is de geur is lekker.

Beste deo ooit!

Ik kan niet meer zonder

Perfect!

Goede service.. Snelle levering en goede communicatie!

Vlotte afhandelen en prima communicatie!

De bestelling was er gauw. Door omstandigheden waaraan Exclusively zelf niets kon doen kreeg ik bericht dat de verzending een dag later zou worden geleverd. De manier waarop dit bericht werd meegegeven, voelde zo persoonlijk en vriendelijk aan dat ik het zelfs doorvertelde. Hoe fijn is het om als mens en niet als vreemdeling benaderd te worden. En uiteraard tevreden over de bestelde artikelen!

Snelle verzending en heel netjes/ goed verpakt! TOP!

Snel, betrouwbaar, originele merken

Ik zoek altijd reviews over een webshop vandaar dat ik deze aanbeveel. Voorheen liet ik mijn producten door iemand die veel naar Amerika reist meenemen. Aangezien deze tijd en corona zijn veel vluchten gecanceld en ik zat zonder mijn favoriete deodorant. Toen ging ik googelen en kwam bij deze site in Nederland uit. Geweldig. Ik had mijn product snel en het zijn dezelfde artikelen als die ik vanuit Amerika gewend ben. Top.

Super snel geleverd

Snelle levering en fijn dat ze deze producten verkopen

vast adres voor Lady Speed deo

Duidelijk site, waar ik terugkerend de Lady Speed deo's bestel. Goede prijs, snel in huis en prima service

Goed en netjes ontvangen

Super frisse deo, en ruikt heerlijk. Het werkt echt !!!

Snelle levering en top product!

snel geleverd, enige in NL

enige in NL die deze producten levert, dus altijd blij met mijn bestelling

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam