Snelle levering, duidelijke informatie over bestelling. Goed verpakt.

super fijne deo

Echt minder transpiratie, voor mij geen spuitbus meer.....

Fijne producten, fijne webshop

Een van de weinige plekken waar ik terecht kan voor de Lady Speedstick voor een prettige prijs. Sinds in de Lady Speedstick gebruik wil ik geen andere deo, dus ben blij met de sneller levering van deze webshop!!

Super fijn!

Hele fijne deodorant, doe er nu al 2 maanden mee en nog steeds niet op, lijkt heel klein maar je kan er dus echt mega lang mee doen😍 En was mega snel binnen!

Blij dat dit merk in NL te koop is!

Mijn favo Amerikaanse merk, gewoon in NL te bestellen. En dan ook nog razendsnel in huis; bol.com doet nu bijna een week over levering van een bestelling en hier binnen 2 dagen in huis!

Twee lady speedsticks gekocht, werd de volgende dag meteen geleverd! Heel bij mee, top service!

Product zoals beschreven, snelle levering!

Tevreden, alleen te duur !

Ik ben tevreden met het bestelde, alleen vindt ik de producten een beetje prijzig.

Beste deodorant, snel geleverd

Beste deodorant die ik ooit heb gebruikt.

Excellent

Snelle service en heerlijk product. Ik had deze deo voor het eerst gevonden in de dominicaanse republiek en ben zo blij dat ik hem nu ook in nederland kan krijgen.! Je blijf super lang fris met deze deo.

Snelle levering en prima prijs!

Producten waren snel in huis en goed verpakt.

Betrouwbaar

Goede service en elke keer een leuk cadeautje!

Super snelle verzending!

Ik heb al meerdere keren via exclusively besteld omdat ik van ben van de lady speed sticks & deze niet te koop zijn in nl. Elke keer waren ze de volgende dag in huis! Supersnel.

Ik heb het om 18:00 uur besteld en het was de volgende dag al binnen. Super snel! Ook fijne communicatie.

Snelle bezorging, en precies wat ik zocht.

De goedkoopste webshop om de deodorant te kopen die ik altijd gebruik. Zeer snelle service!

Snel en goed afgeleverd

Het precieze product dat ik wilde, was niet op voorraad bij mijn gebruikelijke webwinkel. Lady speed stick - wild Freesia. Bij Exclusively was het ruim op voorraad met meer inhoud zelfs. De prijs was eerlijk. En dan ook nog zo snel geleverd. De volgende dag ! Dus wat mij betreft blijf ik klant.

TOP PRODUCT EN SERVICE

Ik heb alles netjes optijd ontvangen... maar niet alleen dat ging goed.. ook het product zelf is gewoon top!!! Ik heb bijna alle varianten van de lady speed stick besteld en WAUW wat een top product ben er echt tevreden mee! Beste aankopen ever. Je zweet helemaal niet meer.

Geweldige producten

Geweldige producten voor zeer nette prijzen

Fijne deo's van goede kwaliteit

Zowel secret als lady's speed stick zijn fijne deodoranten. Gebruik ze al jaren en wil geen anderen meer! Exclusicely biedt een goede en snelle service. Dat is fijn!

Top product

Ik gebruik sinds 2 maanden speed lady stick. Ik ben er zeer te vreden mee. Hij is gied smeerbaar.

Snelle levering, bestelling was binnen 24 uur al binnen.

Prima deodorant, werkt echt, ik wil geen andere meer.

Nooit meer een andere!

Beste deo die er bestaat, ik heb hem al aan meerdere mensen in mijn omgeving aangesmeerd. Je ruikt nooit meer naar zweet, beloofd!

Uitstekende webshop, voor herhaling vatbaar.

Vertrouwde Lady Speedsticks ontvangen met een goede service en een fijne website.

Snelle leverinf en goed werkende site

De site werkt goed en het pakket werd snel geleverd.

Snelle verzending, goed product.

Ik heb de lady speed stick besteld en de volgende dag werd deze al bezorgd. Super snel! Het product is zeer fijn en de omschrijving bij het product is ook goed vermeld op de site. Echt top.

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam