Beste deostick,

Beste deostick, geen natte plekken of vervelende geurtjes.

Perfect!

Ik heb de shower wash besteld. Ruikt heerlijk! Blijft heel de dag goed en belangrijkste: geen zweet!

Waanzinnig, het werkt echt!

Alles geprobeerd, maar dit product werkt echt! Geen last van nare geurtjes en het blijft echt 24 uur droog! Wat een top product, dank!

De deodorant waarin ik vanaf de eerste dag geloof

Deze deodorant werkt 24 uur per dag. Niets geen geurtjes meer Ik gebruik nooit geen andere meer.

Snel verzonden. Vond het ook heel professioneel dat er achterop de deodorant stick een sticker zit met de ingrediënten in het Nederlands.

De beste

Ik gebruik al jaren de Lady speed stick (powder fresh om exact te zijn; ik kan door allergieën niet tegen spray deos en bij rol deos krijg je zo'n vies 'nat' gevoel en werkt ook niet.) Ik heb het Voor het eerst meegenomen uit Amerika. Super blij dat het ook makkelijk in NL te verkrijgen is. de verzending van Exclusively is top. makkelijke betaal opties, en goed assortiment.

Goeie deodorant, gebruik ik al heel lang, maar eerste keer in Suriname gekocht. Echt blij dat ik het online kan bestellen, mn hele gezin gebruikt het👍🏼👍🏼👍🏼

Vul het maar in anders blijven ze emails sturen

Geen geurtjes

Goede producten en altijd goede levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering werd 1 dag vertraagd en dat werd meteen gecommuniceerd.

Heel tevreden over de goede en snelle service

Exclusively.nl heeft een ruim assortiment van producten die in NL moeilijk verkrijgbaar zijn, supersnelle service en alles was netjes verpakt. Zeker een aanrader!

Overzichtelijke site, snelle bestelling en snelle bezorging

Bestelling was makkelijk te plaatsten en bestelling zo als beloofd snel binnen 18h bezorg

Fijne ervaring

Heel goed!

Ik bestel altijd de lady speed stick via excusively. De bestelling en levering gaat altijd vlot en gemakkelijk.

Snelle levering en top product!

Super goed. Snelle levering.

Alles was duidelijk op de site, de levering was snel en ik ben heel blij met de producten.

Snelle levering en de goedkoopste

Snelle levering en hij is de goedkoopste. Bestel al enkele jaren mijn deo bij exclusively.

Super snelle en goede levering

Ik heb nu 2 x bij Exclusively besteld en ik ben heel erg tevreden over de levering.

Goede klantenservice!

Producten zijn fijn, zoals altijd. Fijn om een bericht te ontvangen dat mijn verzending een dag later zou plaatsvinden.

Beste deo ooit!

Vorig jaar voor het eerst kennisgemaakt met dit product. Wil geen andere meer. Geen vlekken in mijn kleding, de geur is lekker, niet overheersend maar subtiel aanwezig. En je oksels blijven absoluut geurvrij. Zelfs als je gesport hebt of je flink hebt ingespannen.

Zeer snelle bezorging.

zeer tevreden

snel en goed verzorgd

For my first time, I find that it was super.

The prices are the best, for this product. These are some of the best deodorant/antiperspirant ever. Also the service is remarkable. I surely do recommend this site.

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam