Het pakketje was de volgende dag in huis!

Jammer dat het de kleine deodorant variant is. De grammen staan er duidelijk bij maar, ik had toch in mijn hoofd dat het de normale waren. Verder prima qua verzending en product.

Uitstekend, professioneel en een snelle levering

Fijn dat deze producten uit de VS via exclusively toch leverbaar zijn. Goede service en snelle verzending, top!

Superservice

Zeer nette levering! Ik kreeg zelfs een persoonlijke mail met excuses toen het bezorgbedrijf wat vertraging had waardoor de bestelling een dag later kwam. Superservice!

Mijn bestelling was iets vertraagd. Hier kreeg ik netjes een e-mail over. Ik vond het alsnog snel geleverd!

Snel en betrouwbaar

Ik bestel hier altijd de lady speedstick omdat deze bijna nergens te verkrijgen is in Nederland. Goeie prijs en snelle levering

Blijft favoriet!

Zeer prettige geur en werkt fantastisch.

Goed assortiment

Heel tevreden en snelle levering

Toppie

Snel, en goede producten!

Prima webshop

Webshop ziet er goed uit. Overzichtelijk. Ook de voorwaarden, verzendkosten, levertijd e.d. zijn duidelijk. Continue communicatie tijdens verwerkingsproces en levering. Snelle levering zoals beloofd. Bestelling was keurig ingepakt. Zeer tevreden over.

echt beste deo ooit

het ruikt zo lekker als baby gewoon

Besteld en de volgende dag in huis

Snelle levering en overzichtelijke site

Heel fijn om de Secret deo’s via jullie te kunnen bestellen. Er is al een heel mooi assortiment, maar van mij mogen jullie nog de geur light and fresh en de olay line in de geur completely clean gaan verkopen (dit zijn namelijk mijn favorieten;-)). Daarnaast is de verzending heel snel en de site mooi en overzichtelijk.

Beste deodorant!

Jaren geleden gebruikte ik deze deodorant. En daar was ik heel tevreden over. Wat ben ik blij dat ik deze deodorant online kan bestellen, en de werking is nog even goed! Het ruikt lekker, voelt fijn op de huid en doet wat het belooft.

Fijne service

Een fijne en snelle levering. Producten de volgende dag mogen ontvangen. Zeker een aanrader.

Snel en perfect!

Goeie makkelijke site, heel overzichtelijk en gelijk de volgende dag geleverd!!

werkt heel goed

al die lovende revieuws kloppen want het werkt heel erg goed

Lang gezocht naar een site waar ik lady speed stick kon bestellen. Ik was natuurlijk super blij toen ik exclusively vond. Na wat recensies gelezen te hebben heb ik het besteld. Net binnen gekregen en ben nu al tevreden! Snelle levering en netjes verpakt!

snelle bezorging

snel en duidelijk

Erg tevreden

Ik ben lady speedstick gaan gebruiken nav een beauty blogster en vind het een super deodorant! De groene ruikt naar baby poeder, heerlijk. En het werkt geweldig. Ook bij mijn dochter in de puberteit werkt het super. Voor mij nooit weer wat anders.

Top product!

De lady speedstick ontvangen, fijne deodorant heel de dag geen nare geurtjes. Makkelijk in gebruik en gaat lang mee!

Bestellen is heel eenvoudig en de volgende dag werd alles geleverd.

Zeer snelle levering!

Besteld om 21.00 en had mijn pakketje de volgende dag voor 10.00 in huis!

Snelle levering en fijn product

Enorm fijne deo! Ook snel geleverd!

Fantastische service!

Ik heb al een keer eerder een review achtergelaten en ik was eigenlijk niet van plan om het weer te doen, maar de goede service van deze website verdient toch wel een tweede dikke pluim. Voor mijn eerste review zou ik een gratis Lady Speedstick ontvangen bij mijn volgende bestelling. Ik had het cadeautje in mijn winkelmandje gedaan met nog 2 producten, maar de kortingscode werkte niet. Ik had de producten toch nodig, dus ik plaatste de bestelling zonder de korting. Een half uurtje later kreeg ik een mailtje van Bas van Exclusively. Hij had gezien dat ik het cadeautje in m’n winkelmandje had gedaan, maar vervolgens toch een bestelling had geplaatst zonder het gratis product. Hij bood aan om het cadeautje alsnog bij mijn bestelling te voegen. Hoe lief is dat! Ik had er niet eens om gevraagd, maar door de oplettendheid van Bas, had ik mijn gratis Lady Speedstick alsnog de volgende dag in huis. Echt een fantastische service!

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam