Top deo

Eindelijk een deo gevonden waar ik mij prettig bij voel.

Snelle service, fijne producten!

Helemaal tevreden!

De geur is echt heel erg lekker, subtiel maar zeker aangenaam aanwezig. Verder merk ik echt dat mijn oksels frisser zijn zelfs aan het eind van de dag en na het fietsen naar werkt etc. Ik ben helemaal om en deze is een blijvertje.

Top product snelle levering

Top producten voor een goede prijs en snelle levering.

Heel fijn, klantvriendelijk en vooral heel snel!

Het bestellen via de site gaat snel. De website is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Een dag Na het bestellen kwam ik erachter dat ik een verkeerd huisnummer had doorgegeven, ik kreeg snel reactie en het werd opgelost. De volgende dag kreeg ik mijn bestelling binnen. Super! Ik ben een zeer tevreden klant!

Ik had bij mijn vorige bestelling een code gekregen voor een gratis deodorant. Toen ik de code wilde gebruiken lukte het niet. Maar na de zeer vriendelijke man gesproken te hebben werkte de code weer! Ik ben heel erg blij met de service en zal dan ook vaker bestellen!

Topproducten, betaalbaar en snel geleverd

Zeer tevreden over de producten en snelle levering van Exclusively. Voorheen moest ik altijd op internationale websites mijn bestelling plaatsen omdat Speedsticks uit de VS komen (duurde lang en soms hoge verzendkosten). Fijn om mijn bestelling nu op een Nederlandse webiste te kunnen plaatsen. Bij vragen over de producten wordt bizar snel gereageerd via de mail, goede service dus. Ik ben absoluut fan :)

Helemaal naar verwachting + snelle levering!

Super producten en snelle levering

Super dat ik deze producten nu gewoon in NL kan kopen. Ook superfijn dat er zulke snelle levering is!

Top product

Via een vriendin gehoord over deze deodorant. Echt een top product! Hoef het maar 1x per dag te gebruiken in tegenstelling tot normale deo's.

De fijnste deodorant voor een redelijke prijs

Werkt echt super super!

Helpt oprecht tegen transiperen! Zo oprecht blij mee!

uitstekend

Goede producten en een snelle levering.

Overzichtelijke webshop, snel geleverd. En heel fijn dat de lady speed stick hier te bestellen is.

Fijn product en snelle levering

Exclusively is de enige site waar ik dit product kon vinden voor een redelijke prijs. Het is een product wat normaliter niet in Nederland verkocht wordt, maar waar veel mensen (waaronder ikzelf) grote fan van zijn!

Wederom super!

Gewoon zoals je mag verwachten!! Netjes op tijd en keurig verpakt!

Top webshop met supergroot aanbod

Lady Speedstick is moeilijk verkrijgbaar voor Belgie. Daarom was ik dolenthousiast dat deze webshop ze verkocht. Je vindt een groot assortiment voor topprijzen. Zeker een aanrader dus!

De allerbeste deo ever

Vol zelfvertrouwen dat ene zweetstof topje aan. Heerlijk gevoel dat je je nergens zorgen om hoeft te maken!

Goeie communicatie en snelle verzending

Pakketje was er al de volgende dag en de mailtjes om je op de hoogte te houden zijn erg fijn!

Fantastisch!

Super goede kwaliteit, aangename geuren en snelle levering! Meer dan tevreden met mijn aankoop :) Hartelijk bedankt Exclusively ♡

Fantastisch!!

Woensdagavond besteld en donderdag had ik mijn bestelling binnen. Zo blij dat ik o.a. Lady Speed stick ook in Nederland kan bestellen.

Het is een fijn product dat ik nu twee jaar gebruik. Het bestellen van de producten gaat eenvoudig via de site en de levering is zeer snel. Super tevreden

Exclusively levert goede deo's wat nu mijn favorieten zijn. De producten worden ook snel geleverd.

beste deo's die er zijn

gedaan met uren in de wind stinken naar onfrisse geurtjes. de lady speed deodorants nemen de nare geurtjes weg. ook het zweten zelf wordt een stuk minder. toegegeven, ze zijn niet echt goedkoop, maar met een ladyspeed in stick vorm kom je minstens 3 maanden toe. Denk dat ik op een jaar een drietal deo's gebruik. met een supermarkt deo doe ik nog geen maand. dus als je het zo uitrekent valt de prijs eigenlijk best wel mee!

Zeer tevreden!!

Zo ontzettend blij met de door jullie geleverde deodorant!! Ik ben en blijf fan!!

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam