Het is een goede site

Mijn bestelling kwam heel snel en makkelijk binnen! Ik raad deze site zeer aan!

Geweldig bedrijf wat de bestelling snel bezorgd. En de deo is perfect ik wil nooit geen ander merk meer.

Alles wordt goed gecommuniceerd!!

Ik kende het bedrijf niet, eerst gegoogeld. Toem zag ik de goede beoordelingen. Ik wilde Lady speed stick bestellen, elders was deze duurder. Toen besloten om het bij Exclusively te bestellen. Van begin af aan is alles per mail zeer netjes gecommuniceerd, ik ben erg tevreden en kom zeker terug voor een volgende bestelling.

Ik heb een aantal degree sticks hier besteld. De producten kwamen goed verpakt en in de aangegeven tijd binnen.

Super snelle levering

In de avond besteld, volgende dag in huis. De echte deo van Lady stick! M'n lievelings deo nu eindelijk snel en met gemak in huis.

Ik ben van ongewenste geurtjes af na een lange dag van intensief werken...

Top product ! Zeer tevreden

Deze product houd geuren tegen ! Top product !!

De lady speed stick is super fijn en super snelle bezorging! Ik bestelde om 23:30 en had het zelfs de volgende dag in huis op een zaterdag!!

Gewoon de beste Deo allertijden 😍😍😍😍

Al jaren zocht ik naar secret, ik had dat vroeger ook en nooit vond ik een ander Deo goed genoeg. Nu ik secret terug heb vind ik het super. Best Deo ever

Top :)

Prima! Ik zweet voor mijn gevoel minder, maar misschien is dat ook een psychische kwestie, omdat dat bij de reviews staat. Vind de stick redelijk snel leeg gaan. De gel deo beveel ik niet aan.

Top service!

Ik kende jullie website nog niet, maar ik ben echt zeer te spreken over jullie snelle service en aanbod! Ik had veel gehoord over de lady speed stick, maar ik dacht het zal vast wel weer een marketing stunt zijn.. Maar ik ben omver geblazen! Ik transpireer normaal best veel, maar de lady speed stick doet echt super zijn werk! Geen nare geurtjes of zweet vlekken na een lange werk dag! Beste deo stick ever! Ik ga de volgende keer een voorraadje inslaan!

Super! Fijne duidelijke website.

Super! Fijne duidelijke website en snelle levering.

Heel blij met jullie!

Deodorant Secret powder fresh. Mijn favoriet. Zo blij dat ik deze in Nederland kan bestellen.

Snelle en goede levering van fantastische antiperspirant!

Hele snelle levering!

Het pakketje met de deo's werden snel geleverd! De volgende dag al.

Ik vond het super tof dat het de volgende dag geleverd wordt. Er zijn ook enorm veel keuzes beschikbaar op de website

Een deo die eindelijk echt het werk doet wat hij moet doen. Blijft de hele dag werken en gaat lang mee.

Goede service en fijne producten!

Ik had mijn bestelling al binnen 1 dag in huis, en ben er mega blij mee. Erg betrouwbaar!

Ik heb nog nooit problemen gehad. Ik heb altijd alle producten ontvangen die ik heb besteld. Fijne website! Ik bestel hier vaker.

goede service

de deodorant werkt perfect, en de levering van exclusively is erg vlot. goede service

Goede ladystick

Goede ladystick met een lekkere geur

Snelle verzending en geweldige producten

Zie hierboven

Fijne webshop! Goed assortiment. Aanrader.

Fijne webshop, verzending ging snel! Alles is naar wens.

Top!!!

Na zoveel jaren zoeken en de hele kruidvat etos of welke winkel dan ook leeg gekocht te hebben. Eindelijk een deo die echt helpt. Had er een paar besteld, en ook doorgegeven aan andere en ook zeer positieve reacties er over gekregen. Ik bestel zeker nog een keer.

Geweldig prijzen en goede service!

De prijzen voor de deo’s zijn super en ik had het de volgende dag binnen! Echt super blij dat ik deze website heb ontdekt! Zeker een aanrader !

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam