Super snelle levering

De beste deodorants besteld, Lady Speed Stick en Secret, op een zaterdag en dinsdag in huis. En dit tijdens de feestdagen, echt super.

Makkelijk, snel en fijne producten!

Super goede stick en snelle service!

's Avonds besteld en de volgende dag al ik in huis. Dit al meerdere keren achter elkaar! Verschillende soorten sticks geprobeerd en ruik geen zweetlucht meer. Kortom stick en service super!!

Geweldige deo

Gebruik t al jaren

In de avond besteld en de volgende ochtend binnen, geweldig. Wel heftig voor de nachtwerkers maar dat is een andere discussie.

Goed en snel!

Voor een redelijke prijs de lady speedsticks gekocht tijdens de kerstdagen. Er moest rekening worden gehouden met extra levertijd, echter kreeg ik tweede kerstdag al een mail dat mijn pakket verzonden was, een dag later binnen! Super goede en snelle service dus!

supper product!

Elke dag de hele dag door fris blijven ruiken. Een top product raad het iedereen aan. Heerlijk!

Snelle levering en goede communicatie

Mijn bestelling gedaan op maandag 23 december. Ik kreeg al snel het bericht dat deze dinsdag al bij me thuis bezorgd zou gaan worden. Dit kon de postbezorging niet waar maken, maar ik kreeg keurig een berichtje van Exclusively dat het helaas niet ging lukken. Dus superservice!

Snelle levering en goede service

Besteld en de volgende dag in huis. Top!

Besteld en de volgende dag in huis. Top!

Goed product

Mijn nichtje raadde deze deodorant aan aangezien we allebei last hebben van transperantie. Na lang zoeken deze deo een kans gegeven en er heel erg blij mee. Je ruikt de hele dag lekker en ik zweet veel minder

Goedkoop en snelle levering

Fijne online winkel!

De site is overzichtelijk en de bezorging was erg snel! Zeer tevreden met mijn aankoop

Perfect!

'S avonds laat besteld en de volgende dag al in huis! Jammer dat sommige producten zo duur zijn, maar dat is iets waar Exclusively zelf natuurlijk weinig aan kan doen. Ik bestel hier sowieso nog een keer!

Bestelling werd supersnel geregeld en afgeleverd. Ik werd steeds op de hoogte gehouden waar mijn pakketje zich bevond.

Betrouwbaar en snel!

Hele snelle levering en producten die ik nergens anders in NL kan krijgen.

Beste deodorant ooit!

Kost wat, maar dat heb je ook wat. Dit is de beste deo ooit: ruikt lekker en je zweet (bijna) niet meer. Bovendien prima service via exclusively!

Exclusively is een top webshop met een snelle en uitstekend dienst!

Ik gebruik al jaren lady speedstick en het is de enigste product die ik gebruikt. Exclusively is een van de enigste webshops die het voor een goede prijs verkoopt! Hey bestellen en betaling loopt altijd mooi vlotven de levering is supersnel! Bedankt Exclusively! :)

Top product

Goede deo ruikt lekker !

Perfect!

Snelle levering en correcte afhandeling. Top service!

amazing!

ben supergoed geholpen daar waar zich een probleem voordeed

Top!!

De deodorant is zo goed, droog en geen irritatie of jeuk. Geur is neutraal en fris. De facewash is goed, makkelijk in gebruik, geen gedoe met watjes en ruikt heerlijk. Huid voelt zacht aan na reiniging. Levering al na 1 dag. Top dus!

Een makkelijk bruikbare deo!

Deze deo werkt de hele dag. Je hoeft je geen enkele zorg te maken. De gel voelt fris onder je oksel!

Netjes

Goede beschrijving op de website. Leuke prijs. Beetje jammer alleen dat ze een eigen sticker op de sticks hebben geplakt. Snap het wel, maar wil liever de originele gebruike aanwijzing en ingrediënten lezen.

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam