Snelle bezorging

Goed amerikaans assortiment van deosticks met veel aluminium erin. Snelle bezorging. Fijn!

perfecte ervaring

super nice, arrived very quickly and it was good to find a dutch website that hs such unique sun protection products

Fijn dat de deodorant die ik normaal uit het buitenland haal, nu gemakkelijk te halen is bij jullie! Snelle levering en ik ben zeer tevreden over de keuze.

Snelle levering en de producten werken goed. 4 gezinsleden tevreden erover!

Goed afgehandeld en snelle levering volgende dag in huis

Pakketje volgende dag aan in huis! Helemaal top service :)

Ik vindt het een hele fijne deodot

Ik zweet nu nog maar minimaal en als ik zweet blijft het lekker ruiken.

Heel tevreden

Snelle levering, makkelijk te bestellen. Blij met mijn producten.

Super...

Super product zeer tevreden mee.

Snelle levering en fijne producten

Ik ontving mijn producten zoals aangegeven de dag na bestelling. De producten zijn fijn in gebruik.

Satisfied met the service

Alles op tijd, veilig en snel

Ik vind het prima werken.

Ik heb het net een week gebruik en ik zie verandering. Het werkt prima.top.

Super snelle levering!

Goede leverancier. Zeer snelle levering. Ik bestel zeker nog!

Het was snel te vinden makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Fijne site, snel binnen!

Snelle levering en topproducten

Ik gebruik de producten van Exclusivly al langer toen het nog exclusive scents was. Ben hier altijd tevreden over geweest. Nu het een nieuwe naam heeft weer even kijken die beviel met leveren, maar dit was top. In 1 zin, goede service en hele fijne producten

Top veilig verpakt

Fijne ervaring

Beste webshop

Ik ben blij dat ik deze webshop ontdekt heb. Snelle verzending en breed assortiment. Ik hoef mijn vrienden in het buitenland niet meer lastig te vallen!

Keurige en snelle levering

Ik bestel zeker weer bij dit bedrijf! TOP!

Prima!!

Overzichtelijke website, snelle levering

Snel en correct

De avond van te voren besteld, volgende dag in huis! De enige in NL die Lady Speedstick deodorant verkoopt, mijn favoriet.

Zeer goeie producten met Nederlandse bijsluiter top

Help goed

Heel fijn dat deze deodorant in Nederland te verkrijgen is voor een goede prijs en snelle service.

Snelle bezorging en goede service!

Snel geleverde producten en je krijgt korting als je meer bestelt! Zeer goede service!

snelle bezorging, fijne producten voor een juiste prijs!

snelle bezorging, fijne producten voor een juiste prijs! Lady Speedsticks, al jaren door ons in gebruik, de beste deodorant ooit! Eerst alleen in Amerika verkrijgbaar, maar nu ook online bij Exclusively. heel fijn !

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam