Het waard

Goed en snel service.

Goede producten , ben de hele dag fris

Ik had last ervan dat ik na een dag werken mezelf rook , echter met jullie deodorant heb ik hier geen last meer van . Dus ik ben super tevreden .

Snel bezord en de prijzen zijn ook erg goed. Alleen jammer dat er bezorg kosten zijn, maar als je in bulk koopt is het te doen. En zelfs met de verzorgkosten erbij was de lady speed stick goedkoper dan sommige anderen anti transpirants. Lady speed stick is echt de beste deo die ik ooit heb gebruikt en zal ook zeker hier blijven kopen.

Hele goede deooo🥰

Vind deze deo heel goed en het ruikt fris. Bij mijn vorige aankoop kreeg ik ook een €5,50 de tegoed en die code werkte toen niet.... en nu krijg ik weer een kortingscode maar oké ik hoop dat het deze keer wel werk 😬

Snelle levering en duidelijke communicatie

Via Exclusively kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen en betalen. Het pakket werd de volgende dag al direct geleverd.

Perfect!

Snelle bezorging en betaalbaar!

Juiste producten met goede prijs en snelle levering

Zeker een betrouwbare site! Precies dezelfde producten als in Amerika en dit is de enige site die ik kon vinden die deze producten voor een normale prijs verkoopt. Gelukkig was ook de levering erg snel voor als je voorraad op is.

Tevreden

Goede levering, netjes. Ruikt heerlijk

Heel tevreden met mijn aankoop!

Ik ben blij dat ik via deze online shop op een gemakkelijke manier aan Lady speedstick geraak! Voor mij de beste deo ever!

Goede en snelle levering!

Makkelijk bestellen, en ook heel snel in huis!

Prima site

Snelle levering en duidelijke site

Fijn dat Exclusively producten heeft die geen enkel ander webshop heeft en altijd snelle levering

Ik ben fan van de Lady speedstick en Arm and Hammer deodorants omdat ik ze ken vanuit Amerika en ik heb eindelijk een webshop gevonden die deze verkoopt voor een redelijke prijs. De deo's zijn anders dan in Nederland en werken veel beter tegen het zweten. Ik heb mijn bestelling geplaatst en volgende dag had ik ze al binnen, top!

Ervaring is dat als je bestelt er direct het juiste geleverd wordt.

Snelle en goede service

Goede duidelijke website. Kreeg meteen een bevestiging van de bestelling. Daarna leek de verzending vertraagd te zijn met een dag door een fout, ik kreeg direct een mail van Exclusively ter info hier van. Later bleek dat het toch al wel was verzonden en kreeg ik het toch bezorgd op de geplande datum. Maar ik vond het heel netjes dat ik een mail kreeg over de vertraging.

Fijne overzichtelijke site en binnen 24 uur in huis! Ik bestel hier vaker. De deo in goede orde ontvangen en werkt perfect, super tevreden.

Snel en zoals verwacht

Snelle levering en het product kwam in perfecte staat aan. Bedankt!

Producten snel ontvangen en van goede kwaliteit. Ik bestel zeker opnieuw.

Een super product. Ruikt heerlijk! Geen zweet geurtjes meer zelfs niet na het sporten! Perfect!

Heel fijn zelfs tijdens werken ben ik altijd geur proof! Top product! Ga zo door! Gr.

Goede en snelle levering

Zeer tevreden over mijn bestelling! Was een snelle levering!

Niets op aan te merken

Bestelling was binnen 1 werkdag binnen! Mijn favoriete deodorant uit Amerika voor een eerlijke prijs! Hier ga ik zeker voortaan mijn deodorants bestellen!

Verfrissend

Een gratis Lady Speed stick deodorant ontvangen en ik mag zeggen dat het heerlijk fris ruikt. Ik ben de hele dag intensief bezig en aan het einde van de dag ruikt het nog steeds lekker fris ook heb ik geen natte plekken in me shirt. Ik ruik ook niet naar zweet en deze deo is heel fijn. Wauwwww

Snel, goedkoop en netjes!

Bizar lage prijzen voor de beste deodorant die er is. Altijd de volgende dag geleverd in een nette doos! Wat mij betreft het enige adres voor deodorant.

Super service, snel in huis

Top! Heel blij dat de lady speedstick ook in Nederland verkrijgbaar is.

Ik ben erg tevreden met mijn bestelde producten!

Ik heb laydsticks besteld en ben zeer tevreden! Er was een dag vertraging van mijn bestelling, maar kreeg vooraf een bericht. Dat was wel fijn! Ik zou het eventueel kosteloos kunnen retourneren.

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam