Keurig

Ondanks dat de bestelling een dag later kwam, (dankzij PostNL) is de bestelling keurig afgehandeld. Ik kreeg een mail toegezonden met daarin een excuus en ontving het pakketje de dag erna. Product is zoals beschreven. Niks over op of aan te melden.

Veel keuze en snelle levering

Volgende dag was m’n bestelling al in huis!

Fijne webwinkel!

Fijne webwinkel

zeer goed

Zeer nette en duidelijke website.

Snelle levering en geweldige producten

De speed stick deo’s zijn erg fijn, en nu ook vertrouwde Noxema besteld: heerlijk product en nu gewoon in Nederland te bestellen.

Super fijne webshop met producten die ECHT werken. Meteen de volgende al je producten in huis! Ik zeg aanrader

Ik heb het voor mijn man gekocht, omdat hij best veel zweet. Hij heeft het 3 dagen gebruikt en hij zweet geen druppel meer zei hij. De geur is ook erg fijn. Dus echt een fijne stick. Ik zal zeker vaker bestellen!

Geweldig!

Uitstekend!

Overzichtelijke website en supersnelle levering. Top!

Altijd alles prima op tijd opgestuurd...

Snelle levering, goede producten super service!

Snelle levering en topproducten

Fijne webshop die zorgen voor verzending binnen 24 uur. Assortiment is ruim, zonder overdreven veel keuzes. Een aanrader!

Heerlijk frisse geur en effectief.

Een heerlijke geur die de hele dag frisheid geeft. Een effectieve deodorant, ik ga er zeker meer bestellen.

Zeer snelle levering. Alles mooi verpakt.

Super goede deo

Ruikt super lekker, en zweet niet snel.

Goed product

Aanrader

Snelle levering, fijne producten, overzichtelijke website!

Makkelijk en snel besteld

Ik gebruik graag de deo uit Amerika, en gelukkig kan ik die via deze site bestellen. Niet te duur en super snel geleverd. Heel blij mee.

Fijne deodorant stick

Ik gebruik al een paar jaar de Secret deodorant stick. Ik kan niet meer zonder. Wat deze stick zo prettig maakt is dat het geen plekken achterlaat op T-shirts, ik blijf droog en hij plakt niet. Kortom een heel fijn product die ik blijf kopen.

Super product arm&hammer powder fresh

Super product arm&hammer powder fresh

Geweldige webwinkel

Zeer snelle levering en goede service ik ben echt blij dat hun deze fijne deodorant verkopen En de prijs is ook nog betaalbaar.

Snel

Snel verzonden en website was duidelijk

Super snelle levering

De levering van mijn bestelling was supersnel. vrijdag avond om 22.40 uur besteld en de zaterdag middag 13.00 uur heb ik de bestelling ontvangen. De deodorants werken heel goed. Geen last van zweet geurtjes gehad en geen witte plekken in de oksel of kleding.

Veel keuze voor een goede prijs en snelle levering

Lady Speedstick is niet makkelijk te krijgen in Nederland en op websites zijn ze vaak heel prijzig. Bij Exclusively is er ruime keuze in verschillende geuren en voor een normale prijs. En ook heel fijn, ik had ze de volgende dag meteen in huis!

Effectieve en fijne deodorant

Werkt perfect

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam