Niks beter dan deze

Snelle en goede afhandeling van een topproduct

Uitstekende service!

Snelle levering, goede producten. Uitstekend!

Supersnelle levering!πŸ˜ƒ

Top !

Uitstekend geregeld

Gaat allemaal heel soepel. Compliment hoor. πŸ‘

Supersnelle en goede service

Ik heb al diverse malen besteld en de service is snel en goed, Top dus!!

Fijne geur, goede werking

Alleen jammer dat hij niet meer werkt na te douchen, omdat hij dus wel het beste werkt als ie voor het slapen wordt aangebracht.

Werkt goed

Veel minder snel nare transpiratie geur. Fijne deo!

Vriendelijk en klantgericht

Mijn bestelling kwam een dag te laat, maar ik kreeg een keurige excuus email. De dag erna is de bestelling keurig bezorgd.

Ruikt heel lekker

Ik had de ladyspeed stick nog nooit geprobeerd maar hij bevalt erg goed! Ik heb de geur powder fresh en het is zeker mijn favoriete deodorant geworden.

Op zondag besteld, dinsdag kwam het pakketje binnen op de afleverlocatie. Ik ben heel blij dat ik de mijn favoriete deo hier kan bestellen!

Top levering

Wij zijn erg blij met de snelle levering van Exclusively. We snappen dat de prijzen van de deo hoog liggen, maar zou fijn zijn als er wat vaker aanbiedingen komen of kortingsacties.

Snelle levering en top service!

Hele snelle levering, netjes alles vermeld. Zou zeker nog een keer bestellen.

Snelle bezorging en perfect product

Het product was precies zoals beschreven en de bezorging was snel! Ik raad het zeker iedereen aan die last heeft van (overmatig) zweten. De geur shower fresh ruikt echt ontzettend lekker!!

Zeer tevreden, prima deodorant en snelle levering

Ben zeer tevredenover de deodorant

Snel en goede bezorging

Snelle bezorging en alles gaat zonder problemen

Beste deo

Ik heb deze deo al jaaaren en kan er niet zonder. Geen nare geurtjes meer en ik zweet niet meer. Aanrader dus

Hele goede service

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst. Duidelijke website. Ruim assortiment. Snelle levering, de volgende dag in huis. Goede service!

top!

snelle levering en goede product/prijs

Snelle verzending

Ik had de producten na bestelling al de volgende dag in huis.

bestelde het in de avond , volgende dag direct geleverd

Snelle levering en een betrouwbare service!

Makkelijke site om te gebruiken en levering was snel. Maar niet volgende dag in huis zoals beloofd was.

Top levering .! Ga zo door

Hele snelle levering .! Hartelijk dank .! De deo’s zijn heerlijk ruikend .!

Super gewoon

Ik bn zeer zeer blij met exclusively...De produkten die ik besteld zijn de deodorants..en bn daar heel erg blij mee .geen onzeker gevoel meer voor mij.

Goede service.

Mijn pakket was niet gevonden op het post nl adres. Ik kreeg netjes een mail dat het geretourneerd was en werd kosteloos opnieuw voor me opgestuurd. Top!

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam