Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk

perfect !

Zeer snelle levering, correcte afhandeling !

Super deo! Geen zweetluchtjes meer.

Heerlijke subtiele en zachte geur. Fijn in gebruik. Werkt echt super goed.

Snelle service!

Deodorants worden altijd snel geleverd.

Fantastisch!!

Wij hadden in Amerika de heerlijke Speed Stick antiperspirant gekocht en zijn er nu achter gekomen dat je die gewoon online bij Exclusively kan bestellen en ze dan zelfs de volgende dag al in huis hebt. Top, en erg blij!

Heerlijke producten, snel in huis

Uitstekende service

De website is makkelijk in gebruik en de levering was de volgende dag al in huis.

Snelle levering en fijn product!

Dit is een van de weinige plekken waar je zijn zonnebrand van neutrogena kan bestellen. Het was er snel!

Snel en goed!

Voor de 2 keer mijn deo's besteld. Wederom snel en goed geleverd. Een aanrader

Snelle levering, goede producten

De levering was snel, de producten zijn fijn en de prijzen zijn heel reëel.

Duidelijke communicatie en producten zijn goed.

Duidelijke communicatie en producten zijn goed.

Snelle levering en goede producten!

De Secret deodorants zijn geweldig maar in NL verder nergens te vinden. Ik ben blij dat ze hier kan bestellen.

Alles is goed

Deodorant besteld die heel snel thuis werd afgeleverd!

de beste deo snel in huis

bestelling plaatsen ging makkelijk ,spullen snel in huis !

Ik heb dit artikel van een vriendin gehad, die op vakantie was. Kon het nergens anders vinden dan bij jullie. Ik ben helemaal verliefd op deze stick, mijn oksels ruiken mijlen ver... hihi:) Ik ga dit artikel vaker bestellen en wie weet probeer ik ook nog een ander bij exclusieve. Top produkt en van goede kwaliteit en een top snelle service.

Fijne stick

Ruikt lekker, geur sterk aanwezig, maar iets minder dan bij andere sticks. Smeert prima uit, ik houd zelf van droge sticks en dat is deze ook.

Volgende dag ontvangen

Zelf bekend met de producten, altijd in het buitenland gekocht. Nu voor het eerst via deze website besteld. Had het de volgende dag in huis, heel fijn!

Snelle goede service

Zeer tevreden. Snelle levering. Altijd netjes verpakt.

Snel,betrouwbaar

Snelle levering, goede service, fijne producten.

Zeer snelle levering, gemakkelijk een bestelling te plaatsen. Mooi dat jullie producten als Lady Speed Stick aanbieden, die hier niet te verkrijgen zijn. Wel prijzig, voor dat geld zou er misschien een testertje bij kunnen van een product dat jullie aanbieden? :)

Snelle levering en goede producten.

Snelle levering en goede producten.

Goede Service, snelle levering. Heel vriendelijke personeel ze verdienen een 10.

Mijn ervaring is heel goed die stick is geweldig

Goede service, snelle levering. Blij mee!

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam