Goede, snelle service

Ik kende de website nog niet, maar ben er erg blij mee. Alleen het minimale bestelbedrag voor gratis verzending is jammer, maar ook wel weer begrijpelijk. Ik ben in ieder geval heel blij dat deze merken in NL te krijgen zijn door deze website. Daarnaast had ik het pakket snel in huis.

Goed service en snelle levering

Goed service en snelle levering

snel en accuraat

Het product werd snel toegestuurd. Was goed verpakt!

Betaalbare producten en snelle levering

Ik ben blij met de deo sticks ze helpen ook echt met zweet tegen te houden geven een heerlijk geur af en de rode balsem voor je lippen wat ik erbij heb gekocht was ook echt heel fijn. De verzending was ook heel snel verstuurd, ik ben zeker tevreden en zou jullie zeker aanraden.

Super Deo. Ruikt heerlijk !!

Aanrader

Snelle levering en goede service!

Erg fijne ervaring met exclusively gehad. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling en had het product de volgende dag al in huis!

Geweldige service

Hoewel mijn gevraagde deo niet tot de collectie behoord werd er wel alle moeite gedaan om mij aan een vergelijkend product te helpen!! Secret echt geweldig! Kan niet meer zonder!!

Hou van jullie website!

Snelle levering, gekregen wat we besteld hebben

We hebben een aantal deals besteld en zonnebrandcreme. Alles snel geleverd, netjes verpakt.

Zeer fijne webshop met grote keuze

Lady Speedstick is zeer moeilijk te krijgen in Belgie. Gelukkig kwam ik op jullie site terecht. Verzendkosten zijn perfect :) Zeker tot een volgende keer!

Beste deo ever.....en snel in huis

Tijdens een vakantie in de usa deze deodorant ontdekt. Heel blij dat deze nu in nl te verkrijgen is. Super snelle levering en snelle reactie via de mail op vragen...dik tevreden!

Goede en snel service

Goede en snel service

Snel, goede communicatie en prima verpakt

Voor het eerst besteld bij deze webshop en zeker voor herhaling vatbaar! Ik had na 1 dag de bestelling netjes verpakt in huis. En ben goed op de hoogte gehouden van de verzending en ontwikkelingen. Zeer aan te raden.

De site is overzichtelijk waardoor ik snel heb gevonden wat ik nodig had en natuurlijk de snelle bezorg service! Super fijn

Het werkt echt!

mega snelle levering

Hawaïan tropic bijna nergens te krijgen voor een normale prijs en verpakking, hier wel. Op vrijdagavond 21.30 besteld, de ochtend erna al bij de Jumbo ter ophaal. Geweldig!

Zeer goed!

Snelle levering en goed producten die niet makkelijk te vinden zijn in winkels. Kloppende prijzen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Duidelijke mooie site. Binnen 1 dag geleverd.

Positief

Assortiment

Snelle service en een brede assortiment. Normaal gesproken laat ik de lady stick door vrienden uit US meenemen, maar nu hoeft dat niet meer! :)

Ja prima

Prima in orde kwam op tijd en netjes verpakt

Super goed bedrijf

Zeer snelle levering en goede service, en niet te vergeten een hele goede deodorant verkopen ze, ik had al jaren last van zweet oksels en dat is met de lady speed stick verleden tijd.

Goede product heel fijn en tevreden klant

Goede product , tevreden mee

Super fijne deodorant besteld, snel geleverd! Blij mee 😄

Snelle goede levering!

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam