Top!!

Fijne overzichtelijke en duidelijke site! Goede en uitgebreide product omschrijvingen. Bestelling de volgende dag al in huis! Top service πŸ‘πŸ»

Duidelijke website, snelle levering, goede producten, lady speed stick is wat mij betreft echt een aanrader!

Geweldig!πŸ₯°πŸ‘πŸΎ

ik heb de bestelling maandag gedaan en dinsdagavond is tie bij me afgeleverd heel erg blij met de lady speed stick deo! En het ruikt ook heel lekker! Thanks y’allπŸ’•

Snel en makkelijk

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd en hele fijne deodorant!

Snelle verzending.

Duidelijke uitleg bij de producten. Snelle verzending en een goed product.

Goede service en snelle levering

Fijnste deo die er is en super snelle service

De fijnste deodorant die ik ooit heb gebruikt. En vooral met dit weer! En vandaag besteld, de volgende dag in huis. Fijn!!

Goed!

De perfecte deo voor mij die mij altijd lekker droog en fris laat voelen! Alleen heel moeilijk verkrijgbaar. Gelukkig heb je het via Exclusively snel in huis!

Prima, zeer tevreden

Super tevreden

Snel en makkelijk bestellen

Super snelle levering en heerlijke deo's! Sinds ik deze Secret deo gebruik wil ik niks anders meer. Al aan 3 andere vriendinnen geadviseerd, die nu ook niets anders meer willen!

Snelle bezorging, volgende dag.

Duidelijke site. Snelle bezorging.

Zeer goed!

Laat in de avond besteld. Volgende dag in huis. Super service! Heel erg bedankt Exclusively!

Heel goed en snel geleverd

Kreeg mijn pakket binnen 2 dagen binnen!fijne ervaring jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij

Snel, goed en prima producten

Goede service snelle bezorgjng

Top site

Snelle bezorging

Mijn pakket werd tijdig bezorgd en ik ben erg tevreden over de producten. Wel mis ik variatie aan producten op de website.

Eerste keer besteld en wordt niet laatste keer. Ik ben heel blij met mijn aankoop. En bedankt voor jullie snelle service

Erg fijne service!

Erg fijne service!

Bestelling correct en snel binnen

Ik had drie verschillende producten besteld. Producten zijn wat ik er van verwacht. Ze zijn goed omschreven op de website en kwamen snel en goed verpakt binnen.

Ik had gemaild over een product dat uitverkocht was. Kreeg meteen reactie en een mailtje toen het product weer op voorraad was. Goede service en snelle levering.

Goede snelle levering

Heel snel geleverd, duidelijke site, goede producten

Ik heb 8 deo sticks besteld, en de volgende dag heb ik ze meteen ontvangen, terwijl dit producten uit Amerika zijn! De site is erg duidelijk, en een breed assortiment met hele fijne producten.

Snelle levering, top!

Snelle levering. Top!

goede, eerlijke en snelle service!s in huis!

goede, eerlijke en snelle service, volgende dag alles in huis! Ik heb al een aantal keren bij jullie besteld en het werkt altijd allemaal prima! De sticks zijn allemaal prima! Ik raad het iedereen aan.

Heidebloemstraat 125

6533 SN Nijmegen

Over Exclusively

Exclusively.nl biedt exclusieve verzorgingsproducten uit de VS aan. In het assortiment vindt u onder andere deodoranten van Lady Speed Stick, Secret en Suave en verzorgingsproducten van Neutrogena, St. Ives en Noxzema. Exclusively Lootsstraat 41 1053 NV Amsterdam