Best oké

Het bestellen zou beter kunnen. Als je wat besteld, kom je steeds terug aan het begin van de voorraad. Dat is lasty

Ruime sortering, ook suikervrij ,vlotte verzending en keurig verpakt.

Leuk product

Leuk dat de snoepsigaretten nog verkocht worden met rook effect

Veel en goed voor minder dan in de winkel.

Ik koop hier originele schepsnoep voor minder dan het bedrag in de supermarkt of nog duurder in de bioscoop of winkels die gespecialiseerd in snoep.

Perfect !

5 sterren voor snelheid, kwaliteit en prijs, ik ben erg tevreden, Dank u wel !

uitstekend!

Levert na verwacht prima kwaliteit en snel!

Vlotte levering

Zeer goede pralines en snoep zeker aanrader.

Alles netjes verlopen

Vlot besteld, snelle levering, goed verpakt

Snelle en correcte levering. Producten zijn wederom naar wens.

Grandioos

Goede service en goede kwaliteit.

Tevreden

Snel geleverd en allemaal prima!

Top en zeer snel

lekkers

keuze uit vele soorten snoep de prijzen zijn goedkoop en snelle levering

Bijna perfect

Goedkoop en een zeer snelle bezorging. Het enige minpunt is de vaak gescheurde puntzakken met de fudge erin.

Snelle levering!

Levering zoals verwacht,… en goede prijs, gratis verzending, daardoor keuze voor Snoepstore.

Top bedrijf

Ik heb al verschillende keren snoep en/of chocolade gekocht. Allemaal perfect en lekker

Lekker veel voor weinig

Gewicht erbij

Het ziet er altijd goed en je krijgt het snel.

Geen verzendkosten vij bij grote afname

Snoep is goed ,je kan kiezen half kilo of heel of meer Het fijne vind ik bij grote afname geen verzendkosten . We bestellen altijd voor een maand ongeveer 50 @ 60 euro bij veel betaal je alsnog verzendkosten wat ik gewoon belachelijk vind als je voor zoveel haalt hier is het snoep nog betaalbaar zo kan je nog is wat lekkers halen voor de kids en jezelf

Heerlijke producten, goede service!

Mijn bestelde product was niet volledig voorradig. Ik kreeg snel bericht, mocht een ander product uitkiezen. Daarna had ik het snel in huis. De chocola is heerlijk!

Snel geleverd Goed verpakt En het is lekker!

Super snelle levering!

Ben erg tevreden over Snoepstore!

Goed assortiment

Ruime keuze, prettige prijzen. Snel met verzenden.

Heerlijk snoep en snel geleverd! Goede prijs ook !

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551