Lekkerste snoep bij snoepstore.nl

Snel kunnen bestellen en snel geleverd. Nu snoepen

Heerlijk eindelijk de drop die ik wil, en scheelt me een rit naar de markt

Toptitels, veel keuze en snel verzonden

Voor de tweede keer bij Snoepstore besteld, wij vinden het een makkelijke site met veel keuze, uitstekende service en super snelle verzending. Wij zijn super tevreden klanten.

Lekker

Lekker

Snel maar slechte verpakking

Ik bestel maar liefst 2,5 snoep maar als ik de doos openmaak en de zakken eruit haal scheurt de kilo zak. Al t snoek door de keuken. De Winegums slechte kwaliteitsbewust van de drop prima

Correct

Vlug geleverd. Correcte informatie.

vandaag besteld en morgen geleverd!

Snel geleverd, en keurig netjes verpakt. Zou daar zo opnieuw weer bestellen.

Alles correct en snel geleverd!

Goede leveringen goed verpakt

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de produkten en de snelle levering hiervan in prima verpakking

Weer fijn mijn bestelling ontvangen

Ik heb gisteren weer fijn mijn bestelling in goede orde ontvangen. Ik woon in Frankrijk en alles is goed aangekomen. Geheel probleemloos en snel vanwege een extra etiket wat ik Snoepstore gevraagd heb erop te plakken. Super!

prima bedrijf

goed en gemakkelijk

Sne[, correct en heerlijk

Werd snel en correct bezorgd. Heerlijk snoep en prima prijs/kwaliteit.

Top service en heerlijke dropjes!

Altijd snel geleverd en altijd precies wat ik bestel. Ook stuk goedkoper dan in de winkel!

heel goed

snelle levring, last min besteld en ruim op tijd aangekomen!

zoals beloofd geleverd

alles is netjes verlopen en op tijd geleverd

Tevreden klant

Bestelling via de website altijd correct en snel netjes geleverd. Top

Mooie snoepzakken besteld . Prima prijs / kwaliteit verhouding . Goede informatie op de site over de inhoud per zakje .

grote keus, snelle levering

Heerlijke suikervrije snoepjes: snelle verzending

Alles gaat soepel. Duidelijke site, snelle verzending.

Snelle en keurige levering.

Snel en keurig

Snel en keurig!!

Snelle levering en goed assortiment

Zeer ruime keuze, en goed geprijsd

Snel en netjes

Top, snel, en netjes geleverd

Netjes geleverd.

Het product is netjes en ondanks een korte vakantie vrij snel gelevrd naar wens.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551