Ik heb nu al meerdere keren een bestelling gedaan en ik ben nog NOOIT teleurgesteld geweest. Perfect. Ga zo door

Lekkere snoep

Heel lekker en aparte snoep

Snelle levering, overzichtelijke website

goede service

Na fout PostNL, gratis opnieuw verstuurd, dus ook mijn volgende bestellingen gaan via Snoepstore , daardoor.

Mijn man is gek op schuimpjes en die kan ik bij jullie altijd kopen. Bedankt daarvoor.

snelle juiste levering

al het snoepgoed is goed verpakt.

Wij bestellen vaker bij snoepstore en zijn er heel tevreden over. Hele korte levertijd en prima verpakt. Heel lekker snoep.

Netjes geleverd en snel. Producten volgens verwachting.

Prima kwaliteit en snelle levering

Correcte houding!

Snelle rechtzetting van onvolledige levering!

Is goed.

Alleen zouden de paswoorden wat makkelijker kunnen niet steeds moeten invullen, voor oudere mensen is dit niet makkelijk.

Snoep dat je in de winkel niet vind kun je hier vinden.

Heel erg goed

Het is makkelijk winkelen en een groot assortiment. Makkelijk betalen en het wordt echt supersnel bezorgd. Ben heel erg tevreden, kan niet anders zeggen. Dikke duim omhoog.

GEWELDIG!!!

Echte aanrader om snoep te bestellen, je ontvangt een mooie goed gevulde snoepzak, snelle levering! Vriendelijk personeel!

Snel snoeppen voor weinâg..... :)

Prima tent, snelle levering, concurrerende prijzen!

Lekkere zak snoep voor relatief weinig geld

Wel goede snoep

Slechte plastic zakken Snoep lag doordat de zakken kapot waren door de kartonnen doos dit is de 2e keer dat er plastic zakken kapot waren. Ik pakte een plastic zak met snoep uit de kartonnen doos en toen brak de plastic zak kapot zodat alles op de grond viel Ik raad aan uit te kijken naar betere plastic zakken, deze zijn van zeer slechte kwaliteit

Ruime keuze, snelle levering

Fijne webshop om snoep te bestellen. Werkt goed, redelijke prijzen en veel keus. Snel geleverd

Niet wat ik verwacht van een wine gum mix

Dat beetje wine gums wat erin zat smaakte niet eens eht naar wine gums is jammer

heel goed.

prima, snel en correcte levering.

top!

prima bestelsite en mogelijkheid om even telefonisch te overleggen

Ruime keuze

Ruime keuze aan lekkernijen, snelle levering en makkelijk te navigeren website.

Goede kwatiteit en een snelle levering!!

Goed!

Lekkere snoep, correcte prijs

Vlotte service, lekker, goeie prijs.

Smaller then I expected

But thank you for the chocolates the taste delicious

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551