Heel erg slecht

De pepernoten die ik heb ontvangen hebben maar korte houdbaarheid datum terwijl jullie hiervan op de hoogte zijn. Ik had grote hoeveelheid besteld en was niet slim korte houdbaarheid pepernoten te leveren. Ik wil graag nieuwe lading ontvangen

Helemaal goed

Alles goed en snel geleverd Prijskwaliteit is goed

Heerlijk snoepgoed

Alles netjes geleverd en gekregen zoals besteld.

Lekker snoep en snel geleverd!

Snoepjes zijn super lekker, lekker vers ook. Levering ook dikke prima. Ik zou hier zeker weer bestellen.

prima levering

bestellen betalen en snel in huis. top

Beste Pralines

Super pralines met goede vulling

Erg snelle klantenservice

Na een bestelling te doen voor een zakelijk event eventjes contact gehad over de aangegeven levertijd via de e-mail. Deze bleek vanuit Post-NL verkeerd te zijn gecommuniceerd. Gelukkig was de klantenservice erg toegankelijk en snel met reageren waardoor dit snel was opgelost. Zeker een aanrader hier te bestellen!

Vlug en goed verpakt

Gaat allemaal prima . Soms weinig wit , niet zo gesorteerd

Top bedrijf

Heerlijkheden te koop goed verpakt en snel verzonden.

Levert wat jullie beloven

Duidelijke website, heel veel keuze en snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Goed assortiment suikervrij snoep

Goed assortiment suikervrij snoep, naast het snoep met suiker.

snel en lekker

Snel en goed verpakt. juiste aantal, helemaal happy.

Grote keuze aan snoep

Snelle levering.

Snelle levering.

Helaas niet goed

ik heb u al een mail gestuurd, er zat een gat in de doos en het plastic waar jullie de haribo stavetten in hadden verpakt was ook stuk zodoende waren er al behoorlijk wat uitgevallen helaas. groet Paul Hector

Snelle en goede levering

In een woord top

Snelle en goede levering van de bestelde artikelen. Ik had alleen moeite met het instellen van de aantallen die ik wilde bestellen op de site.

Niet ontvangen wat ik had besteld en bij navraag niet voor rede vatbaar

Ik heb minder gekregen dan besteld dit keurig gemeld en vervolgens was er geen sprake van dat het aan hun zijde kon liggen of onderweg iets was fout gegaan .

Zeer snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Snelle en goede service

Tijdige levering ondanks de feestdagen

Prima snoepgoed

Snel en goed

Super snelle levering in Duitsland

super snel ontvangen

Mijn zoontje is harstikke blij met de chocolade voetballen

Nooit ontvangen

Slecht ik heb nooit iets ontvangen

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551