heerlijk

snelle levering goed verpakt veel keuzes

Goed en snel

Goed en snelle levering

Goede producten

Soms een beetje minder, soms een beetje meer verpakt. Al met al lijkt dit een goed bedrijf.

klasse

goed bedrijf , snelle levering en goede kwaliteit .

Uitstekende service

Bestelling geplaatst tijdens de feestdagen. Op de website werd duidelijk vermeld dat er pas vanaf 8 januari bestellingen verzonden werden. Uiteindelijk ontving ik mijn bestelling al voor 8 januari.

Snel het bestelde geleverd.

De bestellingen worden altijd snel en keurig geleverd.

Perfecte snelle juiste levering

Snel geleverd wat ik besteld had.

Grandioos

Goed te bestellen, ruime keuze en snelle levering.

Prima, zoals altijd.

Ik wil niet na iedere bestelling beoordelingeb geven. Dat wordt vervelend. Dat ik hier steeds terug kom, moet genoeg zeggen.

Ik heb voor het eerst besteld bij snoepstore en was zeer tevreden Ik kreeg ruim genoeg en het was vers Zeker voor herhaling vatbaar maar eerst anderhalve kilo snoep opeten! Tot de volgende keer Ik raad deze snoepwinkel zeker aan !

Geweldig!

Snelle service ondanks dat ze net terug zijn van vakantie. Ik ga zeker vaker bestellen voor traktaties van mijn kinderen.

Was erg lekker

Wil het nog een keer bestellen

Superlekker

Lekkere drop en supersnel geleverd.

Zoals altijd heerlijke verse snoep perfect geleverd

Reeds een aantal jaren kan ik rekenen op de perfecte kwaliteit en service van de Snoepstore.

uitstekend

Makkelijk, vriendelijk, snel en grote keuze. tegen een mooie prijs

Snelle levering, ook vlak voor de feestdagen.

Op zaterdag besteld en dinsdag in huis. En dat tijdens de drukte voor de feestdagen.

Ideaal

Na bestelling volgt er een spoedige levering

Snelle levering mooie prijzen

Hele snelle overzichtige levering keuzes uit veel soorten snoep en chocola en voor spotprujzen echt goedkoop

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Overzichtelijke website en gebruikersvriendelijk om te bestellen. Direct bevestiging daarvan per e-mail en daarna snelle levering.

netjes bezorgt en op tijd!

netjes bezorgt en op tijd!

Net voor de kerst bestelling geplaatst van 43 doosjes bonbons om uit te delen aan de medebewoners van ons appartementen complex. En perfect op tijd binnen gekregen wat ik niet verwachtte voor deze dagen. Echt top goede snelle service.

Waanzinnig ik ben zo blij met jullie

Ik vond het zo moeilijk om bonbons te vinden met alleen slsgroom vulling. Bij jullie was alles zo duidelijk. Ik heb jullie site opgeslagen.

Tevreden

Makkelijke website, veel mogelijkheden, snelle levering. Alleen jammer in deze tijd dat je verzendkosten moet betalen. Dan zie ik dat zelf toch liever in de prijs van het product terug maar het gevoel te hebben dat je geen verzendkosten betaald.

Netjes verpakt, komt snel, smaakt heerlijk

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551