Coating kauwgomballen laat los

Bij het uit de zak schenken van de kauwgomballen laat de coating los veel kauwgomballen bakkenzien er onsmakelijk uit

Alles netjes ingepakt en keurig gesorteerd en heerlijk van smaak.

Lekker veel keuze

Snoep die ik ergens anders niet kan vinden is er hier wel en voor redelijke prijzen. En natuurlijk lekker.

ZEER CORRECT

ALTIJD OP TIJD ZEER CORRECT

Gewoon goed

Bestelling geplaatst, de volgende dag de totale bestelling in huis. En voor een hele goede prijs.

Heel goede service en goed verzorgd bij levering!

Vandaag mijn pakket binnen gekregen in Hongarije, 5 dagen, echt super snel. En ik wil jullie een compliment geven aan de zorg die is besteed aan het inpakken. Bedankt en tot de volgende keer. Groetjes Cristina

Snelle levering, goede kwaliteit!

snel en zoals besteld

Prima, besteld en met een dag geleverd.

Klaar voor de tandarts

Een puntzak snoep besteld. Precies wat ik besteld had, snel geleverd en goed verpakt!

Snel in huis

Prima zaak. Snoep en alle andere lekkernijen worden super snel geleverd dus dat is snel genieten

Snelle en correcte levering

Prima verpakt en tijdig bezorgd. Helaas was de verpakking van de zakjes bolletje kruidnootjes erg kleverig.

Snelle levering, perfect verzorgd

Heel blij met glutenvrije producten

Snelle levering van heerlijke snoepjes

Snoepstore levert mij heerlijke Lutti Mints!

Snelle levering en lekkere toffees

Erg lekker!!

Snel geleverd en de het viel in de smaak van de kids!

Heerlijk snel goed verpakt

nog nooit meegemaakt dat de zakken kapot gegaan waren

erg jammer dat er 3 plastic zakken soep kapot waren gegaan en lagen de snoepjes van drie soorten helemaal los door de doos heen. De plasic zakken waren precies op de naad kapot gescheurd

Perfecte levering

Alles supergoed gelopen van bestelling tot levering

Alles zat erin. Gemengde drop was ruim in de kilo’s. Zou zoet en zout zijn. Tikje jammer dat het wel heel weinig zoute drop is. Vandaar 4 ipv 5 sterren.

Geen klachten

Levering prima en smaak ook goed. Prima voor snoepende diabeet

Gewoon ouderwets goed

De heerlijke sinterklaasschuimpjes waren ouderwets goed. Geen rare bijsmaken of vervangers. Snoep zoals het hoort.

Geen moeilijk gedoe, bestel, lever, bezorg, betaal

Snel, no nonses, precies wat ik zocht. Top levering en netjes.Wijze van betalen ook netjes, mag achteraf. Kom er zeker terug!

Snelle levering en prima producten

Zeer snelle levering, verse en goede producten. Netjes geregeld en verpakt

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551