Goede en vlotte levering met lekkere en mooi producten!

Goede en vlotte levering met lekkere en mooi producten! Vooral de winterchocolade vind ik erg mooi. En de Zeeuwse knoop advocaat bonbons zijn ook echt heerlijk en goed gevuld!

Levering zonder problemen.

Levering zonder problemen. Duidelijke informatie, snelle levering. Daarna moeiteloos factuur factuur (zonder BTW = intracommunautaire) gekregen. Firma aan te raden.

Goede levering

Heb nu al verschillende keren besteld en kom keurig en op tijd toe. En als het al eens een keertje misloopt word toch alles door jullie in orde gebracht , zelfs indien het niet jullie schuld is . Dus voor service verdienen jullie zeker 5 sterren.

Goeie ervaring

Niks te klachten

Geen reclamaties. TOPPIE

Snoepstore is goed, verzendmethode niet ok

Beste, Tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Nog weinigen willen werken met post NL. Ik heb de snoepen wel nodig zaterdag voor het feestje van mijn dochter. Hoe kan je me hierbij helpen aub ?

Really good communication from the team at Snoepstore

I had a few questions before placing an order and response was very quick and very helpful. Package of 12 boxes of chocolates arrived with me in the UK very quickly. It was all very well packaged and therefore all was in good order. Would certainly order again!

Heeeeel erg tevreden

Duidelijke pagina met mooie, nette prijzen. Snel verzonden en echt voortreffelijk ingepakt met extra bescherming op de potten. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben over de gang van bestellen tot aan de bezorging bij mijzelf.

Was super goed

Ik heb bij kerstspullen gekocht en snel binnen

Goed verpakt en snel geleverd

Goede, snelle afhandeling.

Overzichtelijke site en goede kwaliteit prijs verhouding

Super service, snelle levering.

Super. Hartelijk dank. Ons Sinterklaasfeest is gered dankzij de snelle en goede service van Snoepstore!!

Top! Snelle levering.

Producten precies als omschreven. En snel en netjes geleverd.

Dikke prima

Keurig verpakt en vond ook nog wat lekkers in de doos!

Alle zoals verwacht

Heb mijn favoriete drop besteld

Vriendelijke contact en snelle levering!

Klantenservice contact, is snel en vriendelijk! En het verzenden is super snel!

toppie

goede kwaliteit en super vlot geleverd.

Snoep, lekker en veel bij Snoepstore

Duidelijke website, snelle en goede levering. Top.

Geweldig!

goede shop ruim assorti snelle bezorging

Snel geleverd wat je besteld

Prima service. Maar assortiment kan nog beter. Zodat er nog meer keus gemaakt kan worden.

Mooi ingepakt, lekker en snel geleverd.

53 snoepzakjes besteld als traktatie. Elk zakje was met evenveel zorg gemaakt en ingepakt. Snelle verzending en heel scherpe prijs!

Supersnelle levering en netjes verpakt

Super goed Wordt snel verstuurd Netjes verpakt Dus voor ons de reden om te blijven bestellen

Was een heerlijke ervaring ;)

Lekker snoep voor een leuke prijs.

gewoon goed en snel binnen gekomen

Makkelijk bestellen en snel binnen

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551