Gemakkelijk en heerlijke drop in no time besteld

Nu al meerdere keren hier besteld en zeker niet de laatste keer. Hier kunnen we alleen onze soort vinden die we lekker vinden.

Prima prijs kwaliteit en stipte snelle levering

Prima prijs kwaliteit verhouding en stipte snelle levering

Hele goede service

Toch door annulering een goede service gekregen.

Overzichtelijke website. Snelle correcte levering

supersnelle levering en voordelig

Bestelling zat goed ingepakt, product zoals te zien was op de afbeelding en heel snel geleverd.

Grote luxe snoepzak

Snel geleverd, goede prijs kwaliteit, luxe snoepzak

Alles veilig aangekomen en goed verpakt.

Rekening gehouden met mijn wensen.

Uitstekende service, supersnelle verzending, goede prijzen en kwaliteit.

Uitstekende service, supersnelle verzending, goede prijzen en kwaliteit.

Goede en vriendelijke service

Ik had een vraag over de mail gesteld en ben heel vriendelijk geholpen! Bestelling keurig verpakt en in goede staat ontvangen.

Snelle levering en producten als omschreven.

Prima ervaring met deze site. Snelle levering producten vers en als omschreven en scherp geprijsd. Aanrader!

Goed en snel geregeld!

Het bestelde snoep - nodig voor het maken van 120 snoepzakken - is goed en snel geregeld. Strooigoed: pepernoten en snoep apart verpakt, top!!

altijd kwaliteit en super veel keus...

Goede ervaring met Snoepstore.. POSTNL had het wederom voor de ZOVEELSTE keer op het verkeerde adres bezorgd !! En niet alleen dat ze hadden het ook nog eens in de AFVALBAK van die buurvrouw gedaan. Gelukkig had ze 't ontdekt alvorens het werd meegenomen door de vuilnismannen. Na de bezorgmelding en geen bezorging heb ik met Snoepstore gebeld en die is erachteraan gegaan. Heel blij mee. Meer webshops+klanten moeten klachten indienen tegen deze aftandse bezorgers !! Het is bijna ONMOGELIJK om niet het juiste adres te vinden tegenwoordig. Het is dus pure GEMAKZUCHT en LAKSHEID !! En DIT moet gewoon STOPPEN ! Zoek ander werk als dit te moeilijk is voor je. Professionaliteit is belangrijker.

Top levering

Mijn grote bestelling bij Snoepstore verliep perfect. Ik had schrik dar de chocolade mannetjes stuk zouden zijn, maar alles werd heel zorgvuldig ingepakt zodat ze het stuk voor stuk overleefden! Zeer vlotte en correcte service en prima prijzen.

Goed kan beter

Mijn bestelling was nat en dat kwam door de post maar het inpakken kan beter tegen regen worden beschermd ook de kleine zakjes vind ik een naar deel allemaal papier is niet nodig

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en prijs kwaliteit is super goed

heel goed snel en houden zich aan de afspraak

De snoepstore is netjes met hun afspraken. Alleen een opmerking de bezorging was niet netjes. Er zat een groot gat in de doos en niet netjes dicht geplakt.

klacht heel snel en keurig afgehandeld

X

Prlma geregeld

Alles supper snel

Knap, tof, top

Zeer goed, het bestelde mooi aangekomen top

Bestelling ontvangen, doos gehavend en geen mails gezien.

Bestelling goed en wel ontvangen, maar ik heb sinds de bestelling geen mailtjes voorbij zien komen. Ik begin aan mijzelf te twijfelen of ik wel het goede e-mail adres heb opgegeven. Nadat ik zocht op reviews keek ik blijkbaar bij de verkeerde, want er blijkt niks aan de hand. Product (10kg strooigoed/pepernoten) goed ontvangen, maar de doos was half open omdat het plakband los liet. Ik zou dus voorstellen om dat iets beter te verpakken. Zeker gezien de hygiëne van het product. Door de ruimte in de doos kan ik mij voorstellen dat deze daarom niet goed dicht te plakken was. In de doos een kaartje en een A4 instructieblaadje hoe deze het beste 'vers' blijven. Prima stukje informatieverstrekking dus. Ik moet ze nog proeven, maar wat kan daar mis aan gaan :). 1 ster minder dus vanwege de gehavende doos en dat ik geen bevestiging of verzendgegevens heb ontvangen, maar mogelijk lag dat laatste aan mijzelf (gaat in de regel nooit fout, maar je zult net zien...).

Geweldige service goede kwaliteit

Lekker en goede service

Veel soorten snoep en chocola en drop voor jong en oud

Perfecte service

Ik werd netjes op de hoogte gebracht dat iets van mijn bestelling niet voorradig was en dat is in overleg nagestuurd. Perfect geregeld!

Snel en goed

Snelle levering. Heel betrouwbaar

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551