Super service

Heel leuke snoepjes voor een mooie prijs ! Daarnaast ook een super service en levering ! Voor herhaling vatbaar !

Niet te vreden over artikel, werd gelijk op gelost SUPER

levertijd is langer dan vermeld

levertijd is langer dan vermeld

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit goed verpakt en vlug Verzonden top bedrijf

Goed en lekker snoep!

Goed en lekker snoep. Duidelijke site, snel besteld en snel bezorgd. Top service.

geweldig!

heerlijke snoep en chocolade . veel soorten . snel geleverd

Goeie firma alles op tijd ontvangen en volgens afspraak.!!

Heel tevreden.

Fijne snoep winkel goede snelle levering en het snoepje wat er als cadeautje bij zat vond ik ook heel leuk.Lekker op gesnoept tijdens het uit pakken.

Voor herhaling vatbaar

Veel keuze en bezorgd snel

Snelle levering, product als verwacht.

Snel geleverd, product zoals beschreven.

Origineel en lekker!

Veel gevarieerd snoep! Ook handig omdat het te bestellen is in thema's. Door de foto's kun je zien wat je allemaal kunt bestellen. Het halloweensnoep was griezelig lekker, origineel en een echte aanrader!

Goede kwaliteit en erg lekker.

Zeer smakelijke snoepjes. Ik was aangenaam verrast door de smaak, de kinderen vonden het erg lekker.

Heweldige service

Snel binnen Goed verpakt en alles vers en lekker !

prima en snelle service!

Na de bestelling, duidelijke bevestiging en communicatie. Netjes verpakt en afgeleverd binnen afgesproken tijd.

Positieve ervaring

Positieve ervaring

Veel keuze en snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Lekkere snoep en snelle service

Bedankt voor de snelle levering. We hebben er van genoten.

Fantastische snelle levering en lekkere snoep

Levering was supersnel en de snoepzakjes (halloween) waren mooi gevuld

Heerlijke en snelle levering

Heerlijke snoepgoed besteld voor helloween en het werd binnen 2 dagen bezorgd per post

zeer goed

altijd goede kwaliteit en goed en netjes verpakt

Makkelijke site, veel keuze en snelle verzending

Voor het eerst hier een bestelling geplaatst, veel keuze, goede prijzen en stevig verpakt verzonden, snel in huis. Wij komen zeker terug om te bestellen.

Snelle en nette levering.

Keuring en netjes ingepakt. Heerlijke producten en best stel geleverd!

Fantastische snoep

Ik bestel hier jaarlijks bijna mijn halloweensnoep, steeds supersnel geleverd en superlekker.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551