Fantastische snoep

Ik bestel hier jaarlijks bijna mijn halloweensnoep, steeds supersnel geleverd en superlekker.

Snelle verzending

Snelle verzending

Ze zijn lekker

Het was vervelend dat 5 zakken aan de zijkant kapot waren.

kwaliteit en goede prijs

erg lekker. goede prijs en veel variatie. voorla blij met de droptoffee

Heeeeel lekkere producten

Chocolademuisjes gekocht met advocaat en slagroom en chocolade in herfstvormen. Heel lekker. En vlugge levering naar België. Top.

Heerlijk snoepgoed

Diverse artikelen gekocht, de kinderen waren er erg blij mee

Kwaliteit, snelle levering, goede service en probleemoplossing

In september besteld om op tijd te zijn voor Halloween, niet goed de bestelling gecontroleerd en half oktober er achter komen dat er iets niet geleverd is. 1 Email later, alles opgelost en de ontbrekende producten waren op tijd voor ons feestje.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering en leuke goed gevulde snoepzakjes. Reden van 4 sterren ipv 5: zakjes scheurden vrij snel Maar voor herhaling vatbaar!

Ruime keuze in goed snoepgoed. Goed verpakt en snel verzonden.

Ruime keuze in allerlei lekker snoepgoed. Mijn man is gek van schuimpjes. Deze bestel ik altijd.

Als je zoekt naar iets speciaals op snoepgebied zit je hier goed

In mijn buurt doet iedereen mee met Halloween en daarom zocht ik iets speciaals op snoep gebied wat ik hier gevonden heb. Langs mijn deur zijn zo'n 150 kinderen gekomen met de "trick or treat" boodschap. Van de kinderen ter plekke de feedback gehad dat ik een van de leukste en gekste snoepsoorten had van mijn straatje.

snel

super snelle levering. heel klantvriendelijk en behulpzaam

geweldig

Mijn ervaring is geweldig. Kan beslist niet beter. Hulde

Zeker een aanrader

De plantaardige snoep ik ik besteld had zijn lekker van smaak,de texstuur is top,de levering is gebeurd zoals ze aangeven op de site

De snoep is heel goed

De snoep is heel goed zal er nog kopen , alleen mag punt NL de pakjes niet in de gang achter laten waar iedereen bij kan , mijn buurvrouw heeft het per ongeluk zien staan .

Nette afhandeling

Nette mensen was nier de snoep die ik bedoelde terug gestuurd zonder kosten en geld snel terug toppers .xo hoort het

Super sortering...dus keuze genoeg..en lekker.

Super sorting..voor ieder wat wils van zoet tot zuur ...

mooi verpakt

Super ervaring

Het is een super ervaring en het is snel geleverd

100 griezel snoepzakjes aan een scherpe prijs voor Halloween. Mijn kids in de sportclub zullen superblij zijn

Prima gegaan

Bestellen en leveren prima gegaan. Goede verpakking. Uiterst tevreden

Super.

Heel tevreden over prijs en snelle levering.

In korte tijd 2x besteld bij snoepstore. Alles perfect ingepakt en heel snel geleverd op een email met een vraag heel snel antwoord gekregen. In 1 woord geweldig zeker aan te bevelen.

Uitstekende service

Dit was mijn 1e bestelling. Die verliep niet vlekkeloos, maar het werd super snel en netjes opgelost. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

heerlijk en goed verzorgd

goed verzorgd en alles was aan wezig en heerlijk.

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551