Snel

Duidelijk overzichtelijk makkelijk

Gewoon top

Bestel hier altijd mijn snoepgoed voor mijn halloween kinder feestje. Heel correct en goede kwaliteit. En doseringen zijn super gemakelijk.

prima snelle aflevering

kwalitatief goede spullen ontvangen

Prima webshop.

Bestelling makkelijk, levering snel. Top.

prima verzorgt

alles prima verzorgt en snel verzonden

Weer super geregeld. Makkelijk te bestellen en snel binnen. Ook nog alles op voorraad.

makkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle en goede service

Aardige en behulpzame mensen en wordt snel geleverd

Prima voor elkaar

Altijd alles goed ingepakt. Snel verzonden. En jammer genoeg alles weer snel op. Nu leuke items voor Sintmaarten gekocht.

Ruime keuze, snelle service

Ik was op zoek naar Halloween snoepgoed en nergens heb ik zo'n ruime keuze gezien als bij snoepstore. De site is heel overzichtelijk. Binnen de twee dagen had ik het bestelde in huis.

Snelle levering, snoep van goede kwaliteit

Halloween snoep gekocht; grote keuze en snoep is van goede kwaliteit; ook levering was erg snel.

Zeer snelle levering.

Niet de goedkoopste in snoeprollen. Snelle levering.

Snel en netjes geleverd

Makkelijk te bestellen , snel geleverd en zeer netjes

Top..

Wat een leuke site.. Leuke aparte snoepjes. Snelle levering en goed verpakt. Ik raad deze site iedereen aan, ik kom zeker nog eens terug.

Goed, lekker en snel geleverd!

Goede kwaliteit, lekker snoep en snell geleverd, tegen een redelijke prijs. Geweldige service!

Snel en goede levering

Zeer goede producten en zeer snelle levering

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Prima bedrijf, snel en goed geleverd.

Zeer goede snoep van snoepstore

Alles was zeer goed verlopen zowel: 1. De keuze om te maken. 2. De bestel menu is zeer goed. 3. Veel mogelijkheden hoe u wilt betalen 4. Het verzenden is vrij snel gegaan. 5. Het verpakken van het pakket is zeer goed. Ik raad deze webwinkel iedereen aan. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie.

Top snoep voor een goede prijs

Alles is naar wens.

Prima geregeld

Goede service.

Snelle service en goede producten.

stipt leveringen

als ik bestel dan wordt deze mooi verwerkt en geleverd zoals op de website vermeld sta , een prima partner zou ik zeggen .het zou fijn zijn als je grote afname neemt zoals ik dat er dan een korting wordt ingevoerd.

Fantastisch dat snoepstore suikervrij snoep heeft, zo kunnen mensen zoals mijn echtgenoot en zoon, die diabeet zijn, ook met mate eens een snoepje. Echt blij mee.

Heerlijk oud Hollands snoep

Heel lekker dat je toch ergens nog jet snoep van vroeger kan vinden

Produktieweg 3

3751LN Bunschoten

Over Snoepstore

Snoepstore.nl, lekker veel, voor weinig! Al vele jaren gevestigd in Bunschoten in het midden van het land, de expert op het gebied van zoetigheid. Bij ons kunt u terecht voor uw zoetwaren als particulier en onderneming. Door ons grote aanbod, voordelige prijzen en goede service is er voor ieder wat wils! Wij onderscheiden ons door onze grote voorraad, kwaliteit en service. Als u vragen heeft of een offerte wil opvragen kunt u contact opnemen via ons email adres: [email protected] of bel +31308906551